Baba Ocağında İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Baba Ocağında İntihar Etti

Baba Ocağında İntihar Etti

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, ailesinin izin vermemesine rağmen iki yıl önce kaçarak evlendiği 25 yaşındaki İsmail A. ile geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alıp baba ocağına dönen 24 yaşındaki Remziye A., intihar etti.

23.02.2012 19:56  Güncelleme: 06:28

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, ailesinin izin vermemesine rağmen iki yıl önce kaçarak evlendiği 25 yaşındaki İsmail Ak ile geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alıp baba ocağına dönen 24 yaşındaki Remziye Ak, av tüfeğiyle kalbine ateş ederek intihar etti. Genç kadının geride herhangi bir intihar notu bırakmadığı öğrenildi.

Olay, Bergama İlçesi'ne bağlı Çitköy Köyü'nde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık iki yıl önce anne ve babasının izin vermemesine rağmen Ferizler Köyü'nde yaşayan pencere doğrama ustası İsmail A. (25) ile kaçarak evlenen 24 yaşındaki Remziye A., bir süre önce geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı. Genç kadın daha sonra baba ocağına döndü. Bunalıma giren genç kadın, iddiaya göre anne ve babasının evde olmadığı sırada, av tüfeğinin namlusunu kalbine dayayıp ayak parmaklarıyla tetiğe basarak intihar etti.

Silah sesi üzerine içeri giren baba Hasan ve anne Rahime C., kızlarını kanlar içinde görünce gözyaşlarına tutamadı. Haber verilmesiyle olay yerine gelen jandarma, genç kadının geride intihar notu bırakmadığını belirledi. Genç kadının cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Jandarma, intihar ile ilgili soruşturma başlattı.

- İzmir/ Bergama

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baba Ocağında İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement