Babasının Özgecan'ın Fotoğrafını Sevmesi Yürek Burktu - Son Dakika
Güncel

Babasının Özgecan'ın Fotoğrafını Sevmesi Yürek Burktu

Mersin'de lise öğrencileri okula gitmeyerek, Özgecan'ın Mersin'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette babanın verilen fotoğrafı sevmesi yürekleri burktu.

16.02.2015 13:24  Güncelleme: 15:57

Mersin'deki lise öğrencileri okula gitmeyerek, Tarsus'ta vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Mersin'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette öğrencilerin birinin annesi tarafından babaya verilen fotoğrafı babanın sevmesi yürekleri burktu.

TÜM TÜRKİYE ÖZGECAN'A AĞLIYOR

Tüm Türkiye 3 gün önce Mersin'in Tarsus ilçesinde Çamalan Mahallesi Alman Mezarlığı yakınındaki Cin Deresi'nde cesedi bulunan Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Özgecan Aslan cinayetine tepki gösteriyor. Ünlüsü, ünsüzü, yaşlısı, genci, kadını erkeği her yerden vahşi cinayete tepkiler yağarken, Mersin'de de herkes tepkisini ortaya koyuyor. 3 gündür ayakta olan kentte, bugün de lise öğrencileri okula gitmeyip, siyah giyinerek tepkilerini ortaya koydular.

OKULA GİTMEYEN LİSE ÖĞRENCİLERİ SLOGAN ATIP YÜRÜYÜŞ YAPTI

Okula gitmeyen lise öğrencileri Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak ailenin yaşadığı Barış Mahallesi'ne kadar yürüyüş yaptılar. Yürüyüşte sloganlar atan grup, tepkilerini ortaya koydular. Özellikle 'idam' isteyen gençler, açtıkları pankartlarda vahşeti kınadılar. Yürüyüşün ardından taziye çadırında baba Mehmet ile anne Songül'e başsağlığı dileyen öğrenciler göz yaşlarına hakim olamadı.

BABASININ RESMİ SEVMESİ YÜREKLERİ BURKTU

Özellikle bir öğrencinin annesi tarafından babaya verilen Özgecan'ın fotoğrafını babanın sevmesi yürekleri burktu. Anne ise taziye çadırında dizinin dibine eğilen bir kız öğrenciyi gözyaşları içinde sevdi. Anne ve babanın bitkin halleri görenlerin yüreklerini bir kez daha sızlattı.

Babasının Özgecan\'ın Fotoğrafını Sevmesi Yürek Burktu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babasının Özgecan'ın Fotoğrafını Sevmesi Yürek Burktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ferman meşe: Bu tür insanların hakkı idamdir bu tür insanlar için ibreti alem olsun 12 2 Yanıtla
  • hülya: kadın cinayetleri hiç politik olur mu? saçmalamayın iyi düzgün yetiştirilmeyen anne baba sevgisi görmeyen saygıyı ahlakı öğretmeyen ebeveynler yüzünden toplum bu halde. . . 6 1 Yanıtla
  • tolga: idam edilmeli idam yoksa devlet birini tutucak içerde işini bitirecek bu canilerin yoksa kan yerde kalır. 4 1 Yanıtla

Advertisement