
"ÇOK ENDİŞE DUYUYORUM"
Annesiyle birlikte geceyi parkta geçiren Coşkun Kılıçarslan, "Evimizde her hangi bir zarar yok. Deprem ülkemizde bir gerçek. 99 depreminden bu yana ülkede herhangi bir tedbir alınmış mı? Gerçekten bunlar sorgulanması gereken konular. Deprem anında insanların toplanma alanları sağlıklı mı? Deprem sonrası ülke ve İstanbul ekonomisi nasıl etkilenir bunlardan bir vatandaş olarak çok endişe duyuyorum" dedi.
Evden getirdiği battaniye ve yorganların üzerinde geceyi geçiren bir başka vatandaşta eve girmeye korktuğunu söyleyerek " Son depremden sonra dışarıya çıktım. 2 çocuğum var küçük kapının önünde kaldım çıkamadım. O saatten bu yana dışarıdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çocuklarım da çok küçük. Evde korkuyorum duramıyorum" diye konuştu.
Ailesi ile birlikte parka gelen Yahya Yerli ise: "İlk depremde çıktık başka bir parktaydık. Sonra tekrar deprem olunca buraya geldik. çocuklar korktu. Bu geceyi burada geçirdik. Haberleri izleyeceğiz duruma göre hareket edeceğiz. Çıkmamız gerekirse çıkacağız tabi" dedi.
Görüntü dökümü
-----------------------
-Havadan görüntüsü
-Parkta yatanlardan görüntü
-Çadırlardan görüntü
-Vatandaşlar ile röportaj
-Uyuyanlar ve parktan ayrılanlardan görüntü
-Diğer detaylar
Son Dakika › Güncel › Bahçelievler'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi (havadan görüntülerle) - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.