Bakan Bayraktar Hemşehrileri ile İftar Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bakan Bayraktar Hemşehrileri ile İftar Yaptı

Bakan Bayraktar Hemşehrileri ile İftar Yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kendi bölgesinde kesinlikle parti ayrımı yapmadan hizmet ettiğini söyledi.

17.08.2012 21:57

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kendi bölgesinde kesinlikle parti ayrımı yapmadan hizmet ettiğini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, günü memleketi Trabzon'un Of ilçesinde geçirdi. AK Parti Of İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğinde su içerek orucunu açan Bayraktar, ardından Çakıroğlu Ailesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Erdoğan, burada Adalet Partisi eski milletvekillerinden Mehmet Çakıroğlu ve GATA Komutanı Korgeneral Hasan Küçükakyüz ile aynı masayı paylaştı.

İftar sonrası hemşerilerini seslenen Bayraktar, kendilerine Of'ta 'zimşo' dendiğini hatırlatarak kesinlikle kendi bölgesinde parti ayrımı yapmadan hizmet ettiğini söyledi. Bayraktar, "Ben de sizin bir kardeşiniz olarak en içten, en derin bir kardeşiniz olarak sizden birisiyim. Rabbim nasip etti sayenizde milletvekili oldum, bakan oldum. Ben tabii ki Türkiye Cumhuriyeti'nin milletvekiliyim, tabii ki Türkiye Cumhuriyetinin Bakanıyım. Türkiye'nin 81 vilayetine eşit hizmet etmek zorundayım. Fakat kendi evim tabii ki özeldir. Kendi insanlarım tabii ki özeldir. Biz Mahsura köyünde büyüdük. Çuris Yaylasında büyüdük. Orada komşuluk yaptık. O havayı teneffüs ettik. O duygu, o yaşantı ve o anlayış değişmez. Aynı anlayışı taşıyoruz. Biz kesinlikle kendi aramızda siyaset yapamayız. Ben yaparsam kendi kendime yazımlar olsun derim. Biz bir siyasi partinin mensuplarıyız. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin milletvekiliyim. Fakat kendi yöremde kendi insanlarıma karşı kardeşlik hukukum öndedir. Sizden birisi olarak, abiniz, kardeşiniz olarak kusurumuz olunca bizi eleştirin. Bizi uyarın ama bize duayı eksik etmeyin. Bize desteği eksik etmeyin. Sakın A Partisi, B Partisi, C Partisi demeyin. Deyin ki Mahsura köyünden Erdoğan, Bize 'Zimşo' derler. 'Zimşo Erdoğan bizim kardeşimizdir' deyin. 'Hasbel kader Of'tan Bakan oldu, biz de gayret edeceğiz' deyin. Samimiyim gayretliyim. Kesinlikle parti ayrımı yapmam bölgemde" şeklinde konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Bayraktar Hemşehrileri ile İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement