Bakan Işık: Almanya Fetö'cü 40 Subayı İade Etmelidir (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık: Almanya Fetö'cü 40 Subayı İade Etmelidir (3)

Bakan Işık: Almanya Fetö\'cü 40 Subayı İade Etmelidir (3)

ABLASINA TAZİYEDE BULUNDUMilli Savunma Bakanı Fikri Işık, Edirne'den ablası ve kız kardeşinin yaşadığı Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ne geçerek geçtiğimiz günlerde 95 yaşındaki ölen kayınpederi Dursun İbrahim Yıldız için ablası Hanife Yıldız'a taziye ziyaretinde bulundu.

30.01.2017 00:05

ABLASINA TAZİYEDE BULUNDU

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Edirne'den ablası ve kız kardeşinin yaşadığı Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ne geçerek geçtiğimiz günlerde 95 yaşındaki ölen kayınpederi Dursun İbrahim Yıldız için ablası Hanife Yıldız'a taziye ziyaretinde bulundu.

Akşam saatlerinde ablasının yaşadığı eve giden Bakan Işık, kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Işık, daha sonra ablası Hanife Yıldız ve yine Malkara'da yaşayan kardeşi Habibe Yıldız'ı ziyaret etti. Ailece hep birlikte yenen akşam yemeği sonrasında Işık, Malkara'da bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelip, çay içerek sohbet etti. Vatandaşların istek ve sorunlarını da dinleyen Işık, sık sık notlar aldı.

Görüşmelerin ardından vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Fikri Işık'a Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Emniyet Müdürü Mutafa Aydın ile ilçenin yöneticileri partililer eşlik etti. Bakan Işık, daha sonra karayoluyla İstanbul'a hareket etti.

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık: Almanya Fetö'cü 40 Subayı İade Etmelidir (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement