Bakan Müezzinoğlu: Herkes Vicdanının Sesini Dinleyecek - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu: Herkes Vicdanının Sesini Dinleyecek

Bakan Müezzinoğlu: Herkes Vicdanının Sesini Dinleyecek

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, seçimlere 6 gün kaldığını hatırlatarak, "İnşallah önümüzdeki pazar herkes önce vicdanının sesini dinleyecek, sonra aklıyla analiz edecek.

01.06.2015 15:25

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, seçimlere 6 gün kaldığını hatırlatarak, "İnşallah önümüzdeki pazar herkes önce vicdanının sesini dinleyecek, sonra aklıyla analiz edecek. Bu ülke, benim ülkem diyecek. Bu bayrak benim bayrağım diyecek. Bu milletin kaderinde benim de görevim ve sorumluluğum var diyecek. Görevini, sorumluluğunu, vicdanının sesini dinleyerek verecek" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, seçim bölgesi Bursa'da Durmazlar Fabrikası'nı ziyaret etti. Durmazlar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Durmaz Yılbirlik ve yöneticiler tarafından karşılanan Bakan Müezzinoğlu, fabrikayı gezip, bilgi aldı. Daha sonra işçiler ile birlikte yemekhaneye çıkan Bakan Müezzinoğlu, tavuk suyu çorba, mercimek yemeği ve yoğurttan oluşan menüyü yedi.

YERLİ TRAMVAYI İNCELEDİ

Yemeğin ardından Müezzinoğlu, fabrikada üretilen Türkiye'nin ilk yerli tramvayı İpekböceği'ni inceleyip, yapım aşaması hakkında bilgi aldı. Daha sonra işçilere hitap eden Bakan Müezzinoğlu, metalden yapılan kartvizit için teşekkür etti. Türkiye'nin dünya genelindeki yarışta var olması gerektiğini belirten Müezzinoğlu, bunun için bilimi, teknolojiyi, üretimi her geçen gün daha iyi noktaya taşınması gerektiğini kaydetti. Müezzinoğlu, bunu başarabilmek için de alın teri ile birlikte beyin terinin de çok dökülmesi gerektiğini vurguladı. Müezzinoğlu, "Fiziksel emek veriyoruz, gayret gösteriyoruz, terliyoruz. Bu çok önemli. Çok kutsal ama 150 yıldır dünya bilim adına, bilhassa gelişmekte olan ülkeler adına beyin terini döküyor, beyin teri ile birlikte bizleri sömürüyor" diye konuştu.

'BU MİLLETİN VİCDAN SESİ YANLIŞ YAPMAZ'

Atatürk'ün muasır medeniyet seviyesini hedef olarak bıraktığının altını çizen Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Şimdi bu muasır medeniyet seviyesindeki Türkiye'ye birlik ve beraberlik içerisinde yürüyebiliriz. Önümüzde 6 gün kaldı. İnşallah önümüzdeki pazar herkes önce vicdanının sesini dinleyecek, sonra aklıyla analiz edecek. Bu ülke benim ülkem diyecek. Bu bayrak benim bayrağım diyecek. Bu milletin kaderinde benim de görevim ve sorumluluğum var diyecek. Görevini, sorumluluğunu vicdanının sesini dinleyerek verecek. Bu vicdan sesi, bu milletin vicdan sesi hiçbir zaman yanlış yapmaz."

Konuşmanın ardından Müezzinoğlu, fabrika yöneticileri ve çalışanları ile fotoğraf çektirdi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu: Herkes Vicdanının Sesini Dinleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement