Batmanlı Minik Kardeşlerin Gazze Yardımı - Son Dakika
Güncel

Batmanlı Minik Kardeşlerin Gazze Yardımı

Batman Gercüş'te esnaf ziyareti yapan Maliye Bakanına, Muhammet ile Fadile kardeşler harçlıkları ile doldurdukları kumbaraları Gazze'deki çocuklara iletmek üzere verdi.

23.07.2014 22:56  Güncelleme: 09:17

Gercüş ilçesinde esnaf ziyareti yapan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e, 6 yaşındaki 1. sınıf öğrencisi Muhammet Emir ile 8 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi Fadile Akbulut kardeşler, harçlıkları ile doldurdukları kumbaralarını Gazze'deki çocuklara iletmek üzere verdi.

Bakan Şimşek, Gercüş ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada yanına, kardeş olan Muhammet Emir ve Fadile Akbulut geldi. Harçlıkları ile doldurdukları kumbarayı Şimşek'e veren Akbulut kardeşler, paranın Gazze'de yetim ve öksüz kalan çocuklara verilmesini istedi.

Çocukların davranışının kendisini duygulandırdığını belirten Şimşek, Akbulut kardeşlerin davranışının herkese örnek olması gerektiğini söyledi.

Şimşek, kumbarayı Gercüş Kaymakamı Adem Ergül'e vererek Gazze için açılacak yardım hesabına aktarılmasını istedi. Şimşek, daha sonra Akbulut kardeşlere oyuncak hediye etti.

-Akbulut kardeşler

Batmanlı Minik Kardeşlerin Gazze Yardımı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batmanlı Minik Kardeşlerin Gazze Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement