Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'den Kısa Kısa

Balıkesir'de uyuşturucu, dolandırıcılık ve sahte para operasyonu yapıldı.

20.10.2017 09:56

Balıkesir'de uyuşturucu, dolandırıcılık ve sahte para operasyonu yapıldı.

Balıkesir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bandırma KOM Grup Amirliği ile koordineli yapılan çalışma neticesinde, bir şahsın ikametinde yüklü miktarda esrar maddesi olduğuna dair bilgi edinildi. Bunun üzerine harakete geçen ekipler, şüphelinin adresine yaptığı operasyonda 7 kilo 500 gram esrar maddesi ile 1 adet hassas terazi ele geçirdi. Aynı zamanda şüpheli ile birlikte aynı evde ikamet eden 1 kişi daha gözaltına alındı.

Uyuşturucu madde ti·careti·

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Bigadiç ilçesinde yürütülen araştırmalar sonucunda 2 farklı noktada 50 gram esrar maddesi bulundu. Aynı zamanda olayla ilgili uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından 3 zanlı serbest bırakılırken, diğer şüpheli sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı.

Sahte para operasyonu

Balıkesir merkezde son zamanlarda özelikle pazar yerlerinde bir şahsın piyasaya sahte para sürdüğü ihbarını alan emniyet ekipleri şüphelindikleri bir kişinin evine operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan K.K'nin evinde ve otomobilinde yapılan aramalarda 12 adet 50 ve 136 adet 20 liralık sahte banknot olmak üzere 3 bin 320 liralık sahte para ele geçirildi. Ayrıca şahsın üzerinden çıkan 3 bin 44 lirayı, sahte paraları piyasaya sürerek elde ettiği tespit edildi ve paralara el konuldu.

Adli mercilere sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement