Balıkesirspor'dan İddialı Açıklama - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'dan İddialı Açıklama

Balıkesirspor\'dan İddialı Açıklama

Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Çaykur Rizespor deplasmanında terleyecek olan Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, iddialı açıklamalarda bulundu.

17.10.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Çaykur Rize spor deplasmanında terleyecek olan Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, iddialı açıklamalarda bulundu.

Zorlu deplasmandan 3 puanla döneceklerini söyleyen İsmail Ertekin, "Rize'de büyük mücadele olacak ve kazanan biz olacağız" dedi. Şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan İsmail Ertekin "Rakibimiz, Eskişehirspor deplasmanında kazanınca kötü gidişini durdurdu. İyi bir takımla karşılaşacağız. Ancak biz de durumumuzu düzeltmek için mutlak galibiyet arayacağız" diye konuştu.

Müsabakanın hazırlıklarını bugün Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdüren Balıkesirspor'da hafta içinde gıda zehirlenmesi geçiren Ante Kulusiç, yürüyüş yapmakla yetindi. Tecrübeli futbolcunun Çaykur Rizespor sınavına yetişeceği açıklandı. Bucaspor'la yapılan hazırlık maçında sakatlanan Muğdat Çelik'in de iyileştiği öğrenildi.

Kupada gördükleri kırmızı kart sonrası 3'er maç ceza alan Hasan ile Kerem Can, bu hafta yine forma giyemeyecek. İki oyuncu, bu karşılaşmayla birlikte cezalarını tamamlamış olacak.

KALECİ EMRULLAH'A UHLSPORT SPONSOR

Balıkesirspor'un kalecisi Emrullah Şalk, spor malzemeleri üreticisi Uhlsport ile eldiven ve malzeme anlaşması imzaladı. Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde imzalanan 1 yıllık sponsorluk sözleşmesinde Emrullah ve Uhlsport Takım Sporları Müdürü Halil İbrahim Özkan, hazır bulundu. Süper Lig'de 7 kaleci ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını söyleyen Özkan, "Emrullah ile yeni bir sözleşme imzaladık. İnşallah ürünlerimizin performansından memnun kalacaktır. Kendisine ve takımına başarılar diliyorum" dedi. Beşiktaş maçındaki kurtarışlarıyla dikkat çeken Emrullah, "İnşallah Uhlsport'un desteği ile başarılarımı devam ettirip takımıma katkı sağlarım" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'dan İddialı Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement