Balyoz Davası Kararının Ardından - Son Dakika
Güncel

Balyoz Davası Kararının Ardından

Balyoz Davası Kararının Ardından

"Balyoz" davasında 20 yıl ceza alan emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın eşi Nilgün Doğan, "Asker eşleri olarak bizleri yıkamayacaklar."

21.09.2012 20:22

"Balyoz" davasında 20 yıl ceza alan emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın eşi Nilgün Doğan, "Asker eşleri olarak bizleri yıkamayacaklar. Eşlerimizin bedenlerini hapsettiler ancak aydın düşüncelerini hapsedemeyecekler" dedi.

Balyoz Davası kararlarını değerlendiren emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın eşi Nilgün Doğan, "Onlar senelerce sevdiklerini ihmal ederek görevlerini yaptılar. Biz onların yarısı kadar sıkıntı çektik. O yüzden eşler ve çocuklar yarı asker sayılır. Biz asker eşleri olarak yıkılmadık bu kararla. Böyle bir komik karar özel yetkili mahkemeler yakışırdı. Bizi mahçup etmediler. Ama unutmasınlar hukuk herkese lazım. Yarın bütün dengeler değişir, erkler değişir, başka yerlere gelirsek ne olacak onu düşünsünler" dedi.

Silivri'de yapılan yeni mahkeme salonlarını hatırlatan Nilgün Doğan, "Bir gün oraya kendilerinin düşmeyeceğinin garantisi var mı. Bir sürü insan şu Silivri'de karanlık köşelerde ömür çürütüyorlar. Bunlar ülkenin en aydın, Atatürkçü insanları. Eşlerimizi karanlık köşelere esir ettiler. Türkiye'yi dünyanın gözünde ne duruma getirdiklerinin farkındalar mı acaba. Başlarını yastığa bu akşam rahat koyacaklarsa ikinci kere tebrik ediyorum onları. Eşmi hakkını helal etse de silah arkadaşları helal etse de biz asker yankılar hakkımız helal etmiyoruz. Yazıklar olsun.

Asker eşi olarak bizi yıkamayacaklar. Onların bedenlerini hapsettiler ama Atatürkçü, aydın düşüncelerini hapsedemeyecekler" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balyoz Davası Kararının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement