Nevşehir Belediye Caddesi önündeki banka şubesi önüne bırakılan valizi gören vatandaşlar tedirgin oldu. Vatandaşlar hemen polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
Bölge acil olarak boşaltılırken, sinyal kesici seyyar jammer cihazı ile yetkililer tedbir alındı. Bomba imha uzmanı çevre kontrolünü aldıktan sonra valizi kontrollü şekilde patlattı.

Valizin içerisinden çıkan ise herkesi şaşkına çevirdi. İçerisinde bomba var sanılan valizden 5 litrelik içi su dolu bidon çıktı. Polis, valizin sahibini tespit etmek için çalışma başlattı.


Son Dakika › Güncel › Banka önüne bırakılan valiz korkuttu! İçinden su dolu bidon çıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.