Haber: Özkan ARSLAN - Kamera: Özgür EREN/ İstanbul DHA
Şişli'de, şeker hastası 64 yaşındaki bir kişi, banka şubesinin ikinci kat merdiveninden düşerek yaşamını yitirdi.
Olay, saat 13.30 sıralarında Halaskargazi Caddesi üzerindeki banka şubesinde meydana geldi. Ailesiyle birlikte banka şubesinin ikinci katında işlemlerini tamamladıktan sonra alt kata inmek için merdivenlere yönelen Kemal Akın, iddiaya göre, basamaklardan kayarak dengesini kaybetti. Yere düştükten sonra başını yere çarpan Akın, zemine kadar yuvarlandı. Ağır yaralanan Akın için şubeye ambulans istendi. Bankada bulunan bir hemşirenin ilk müdahalesini yaptığı yaralının yakınları ise ambulans beklerken gözyaşı döktü.
Kemal Akın'ın yakınlarından biri müdahale eden hemşireye, 'Nabzı atıyor mu' Ne olur doğruyu söyle. Senin de annen baban var, atmıyorsa atmıyor de" diyerek ağladı. Bankada bulunan bir kişi ise, 'Atıyor atıyor, dua edin" diye karşılık verdi.
Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kemal Akın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bir görgü tanığı, '70 yaşında adam kafa üstü yere düşüyor. Buradakilerden biri alıp götüremez miydi' Biz bu kadar mı kötüyüz?" diyerek yaralıya geç müdahale edildiğini öne sürdü.
Kemal Akın'ın şeker hastası olduğu öğrenildi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Son Dakika › Güncel › Şişli'de Banka Şubesinde Ölüm - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.