Bariyerlere Çarpan Araç Takla Attı - Son Dakika
Güncel

Bariyerlere Çarpan Araç Takla Attı

Bariyerlere Çarpan Araç Takla Attı

Kazada 31 Yaşındaki Güray Okçu Hayatını Kaybederken 2 Kişi İse Yaralandı.

19.02.2011 07:10

* Bağcılar'da viraja aşırı hızla giren kamyonet bariyere çarpıp takla attı. Kazada 31 yaşındaki Güray Okçu hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Kaza saat 01.00 sıralarında O-3 karayolu İSTOÇ mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 YB 2413 plakalı kamyonet iddiaya göre aşırı hızla girdiği virajı dönemeyince bariyere çarpıp takla attı. Kamyonetin ön camından fırlayan Güray Okçu, düştüğü bariyerlerin dibinde hayatını kaybetti. Kazada 24 yaşındaki Fatih Kurtbaş ve aynı yaştaki Caner Yalçın ambulansla kaldırıldıkları Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Okçu'nun cenazesi ambulansla Özel Hospitalist Hastanesi morguna kaldırıldı. Kapanan yol kamyonetin çekilmesinin ardından açılırken, polis kazayla ile ilgili soruşturma başlattı.

Görgü tanığı Kerim Çiber ise aracın çok hızlı şekilde gittiğini ve bariyerlere çarptığını belirtirken, 1 kişinin ön camdan fırladığını gördüğünü söyledi. Çiber; "Önümde oldu kaza, durumları çok kötüydü, elim ayağım hala titriyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bariyerlere Çarpan Araç Takla Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement