Başakşehir Diğer Kulüplere Örnek Olacak Bir Transfer Politikası İzliyor - Son Dakika
Güncel

Başakşehir Diğer Kulüplere Örnek Olacak Bir Transfer Politikası İzliyor

Başakşehir Diğer Kulüplere Örnek Olacak Bir Transfer Politikası İzliyor

(fotoğraflı)10 Ağustos'ta Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığını bırakıp tamamen Medipol Başakşehir Kulübü'ne odaklanacak olan, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Göksel Gümüşdağ, bugüne kadar eşine az rastlanan bir transfer politikası yürüterek, diğer kulüplere örnek...

03.08.2017 12:01

(fotoğraflı)

10 Ağustos'ta Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığını bırakıp tamamen Medipol Başakşehir Kulübü'ne odaklanacak olan, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Göksel Gümüşdağ, bugüne kadar eşine az rastlanan bir transfer politikası yürüterek, diğer kulüplere örnek olmanın gururunu yaşıyor.

Scoutt ekibiyle sürekli olarak yurt içi ve dışını tarattıran, teknik direktör Abdullah Avcı birlikteliğini, "Bekarlık günlerimizden bu yana beraberiz" diyerek ortaya koyan Gümüşdağ, bu yıl izlediği transfer politikasıyla kulüplerin imrenerek izleyeceği bir alım satım gerçekleştirmiş.

Cengiz Ünder'i kulüp tarihinin rekor fiyatına satarak Roma'ya yollayan Gümüşdağ, diğer ayrılan oyunculardan elde ettiği bonservis paraları ile 16.3 milyon Euro'luk bir ihracat gerçekleştirmiş. Bonservisi elinde olan, ancak kaliteli yerli ve yabancı futbolcuları da kulübe kazandıran Başakşehir Başkanı, bu alandaki ithalatla da, sadece 2 milyon 600 bin Euro harcamış.

TRANFSER POLİTİKAMIZ BOZULMAZ

Göksel Gümüşdağ geçen yıl kılpayı kaçırdıkları şampiyonluk için kilit maçın Adanaspor olduğunu her fırsatta dile getiriyor. "Bir gol attık ve galip geliyorduk. Seyirci baskısı ile Hüseyin Göçek 72. dakidada verdiği golü iptal etti. Neyse aradan birkaç gün geçti Hüseyin Hoca ile buluştuk görüştük. Benden birçok kez özür diledi" diye konuştu.

Gümüşdağ bu sene kadro yapılarının zirveye oynamaya müsait olduğunu belirterek, "Şampiyon olacak mısınız?" sorusuna ise mütevazi bir yanıt veriyor, "Geçen yılı tekrarlayacağımızdan eminim"

GELENLER

Kerim Frei 1 mil. euro + (500 Bin Euro Bonus)

Eljero Elia 1,10 mil. euro

Tunay Torun Bonservissiz

Mevlüt Erdinc Bonservissiz

Mert Günok Bonservissiz

Aurélien Chedjou Bonservissiz

Gökhan Inler Bonservissiz

Gaël Clichy Bonservissiz

Manuel da Costa   ????

GİDENLER

Cengiz Ünder  13,40 mil. euro + (Bonuslar)

Cenk Sahin 1,30 mil. euro

Samuel Holmén Bonservissiz

Cenk Ahmet Alkilic    Bonservissiz

Yalcin Ayhan Bonservissiz

Ufuk Ceylan Bonservissiz

Rajko Rotman ??

Gencer Cansev

Eren Albayrak Bonservissiz

Ferhat Öztorun Bonservissiz

Doka Madureira ???

Bekir Irtegün Bonservissiz - İhracat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başakşehir Diğer Kulüplere Örnek Olacak Bir Transfer Politikası İzliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement