Başbakan'a Sur'da 'Güvenlik Koridoru' - Son Dakika
Güncel

Başbakan'a Sur'da 'Güvenlik Koridoru'

Başbakan\'a Sur\'da \'Güvenlik Koridoru\'

Suriçi'nde bulunan Ulucami'de cuma namazını kılan Başbakan Ahmet Davutoğlu için Gazi Caddesi üzerinde güvenlik koridoru oluşturuldu.

01.04.2016 12:34  Güncelleme: 14:36

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nin Suriçi bölgesinde bulunan Ulu Camii'de cuma namazını kılan Başbakan Ahmet Davutoğlu için Gazi Caddesi üzerinde güvenlik koridoru oluşturuldu.

CUMA'YI ULU CAMİİ'DE KILDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün ziyaret edeceği Diyarbakır'ın halen 5 mahallesinde sokağa çıkma yasağı süren merkez Sur İlçesi'ni ziyaret edip, cuma namazını tarihi Ulu Camii'de kıldı.

GÜVENLİK KORİDORU

Davutoğlu'nun gelişi öncesinde kentte çok sıkı güvenlik önlemleri alındı. Davutoğlu'nun geçiş güzergahında bulunan Suriçi bölgesinde bulunan Gazi Caddesi üzerinde polis bariyerleri ile güvenlik koridoru oluşturuldu.

KESKİN NİŞANCILAR YERLEŞTİRİLDİ

Vatandaşların tek tek aranarak alındığı Suriç'inde güvenlik koridonunun içine ise kimse bırakılmadı. Başbakan'ın gelişi nedeniyle tarihi Ulu Camii'nin etrafında bulunan tarihi yapılar ile binaların üzerinde de tam teçhizatlı keskin nişancılar yerleştirildi.

ULU CAMİ'DE PANKARTLARLA KARŞILANDI

Suriçinde yasağın bulunmadığı sokakların girişleri de polis bariyerleriyle kapatıldı. Davutoğlu'nu Ulu Camii'nin önünde ise bazı partililer 'Hoş geldin serok Ahmet, surlar gibi dimdik ayaktayız' pankartı ve 'Dünya beşten Sur hendekten büyüktür' dövizi ile karşıladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan'a Sur'da 'Güvenlik Koridoru' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement