Başbakan Erdoğan'la görüşmek için Ankara'ya koştu - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'la görüşmek için Ankara'ya koştu

Başbakan Erdoğan'la görüşmek için Ankara'ya koştu

07.10.2013 21:08

Başbakan Erdoğan'la görüşmek için Ankara'ya koştu

Başbakan Erdoğan'la görüşmek için Ankara'ya koştu

-Uşaklı ultra maratoncu Akın Yeniceli, Başbakan Erdoğan ile görüşmek için 3 günde 370 kilometre koştu

ANKARA (AA) - Uşaklı ultra maratoncu Akın Yeniceli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Uşak'tan Ankara'ya 3 günde 370 kilometre koştu.

AA muhabirine Ankara girişinde açıklama yapan Yeniceli, cumartesi günü Uşak'tan yola çıktığını belirterek, 3 günde Ankara'ya ulaştığını söyledi. Barış, kardeşlik ve demokrasi yolunda koşmak istediğini ifade eden Yeniceli, TBMM'deki AK Parti grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Türk bayrağı vermek ve Uşak'a davet etmek istediğini söyledi.

Yeniceli, "Başbakan Erdoğan, barış, demokrasi ve kardeşlik yolunda engelleri nasıl aştıysa, biz de 3 günde bu zorlu yolda koşarak, engel tanımadan destek vermek istedik. Durmadık, koşarak yola devam ettik. Elimizden gelenin en iyisini yaparak koştuk. Koşmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de Yeniceli'nin daha önce birçok koşuya katıldığını ve dereceleri olduğunu belirterek, Yeniceli'nin durmak bilmediğini, sürekli koştuğunu vurguladı. Yeniceli'nin Başbakan Erdoğan'a ulaşmak, onunla tanışmak istediğini anlatan Güneş, Erdoğan'ın ekonomik, sosyal ve demokratikleşme konularında yaptıklarına destek vermek isteyen Yeniceli'nin koşu düzenlemek istediğini aktardı.

Akın Yeniceli'nin koşusu için gerekli izinleri aldıklarını belirten Güneş, şunları kaydetti:

"Kendisini grup toplantısında misafir edeceğiz, müsait olursa da Başbakan Erdoğan'a Türk bayrağını vermek istiyor. 370 kilometre yolu 3 günde koştu, hava şartları soğuk olmasına rağmen bunlara aldırmadı, 'İnsanın sevdiği söz konusu olunca soğuk ve uzaklık söz konusu değil, ben bunları aşarım, Başbakanımıza kavuşurum' dedi."

Başbakan Erdoğan\'la görüşmek için Ankara\'ya koştu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'la görüşmek için Ankara'ya koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement