Başbakan Erdoğan.Zihniyet Devrimi Çok Geriden Geldiği İçin Reformlarımızın Vatandaşa Yansıması... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Erdoğan.Zihniyet Devrimi Çok Geriden Geldiği İçin Reformlarımızın Vatandaşa Yansıması...

Başbakan Erdoğan.Zihniyet Devrimi Çok Geriden Geldiği İçin Reformlarımızın Vatandaşa Yansıması...
03.09.2013 11:41

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de son 11 yılda çok önemli reformlar yaptığımız halde zihniyet devrimi çok geriden geldiği için reformlarımızın tam manasıyla topluma, bireye, vatandaşa yansıması zaman almaktadır."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, " Türkiye'de son 11 yılda çok önemli reformlar yaptığımız halde zihniyet devrimi çok geriden geldiği için reformlarımızın tam manasıyla topluma, bireye, vatandaşa yansıması zaman almaktadır. Zihniyet değişiminin vakit alacağını elbette biliyoruz. Ancak zihniyet değişiminin er ya da geç mutlaka gerçekleşeceğine inanıyoruz" dedi.

Başbakan Erdoğan, JW Marrıot Hotel'de gerçekleştirilen Uluslararası Kamu Denetçiliği (Ombudsmanlık) Sempozyumu'na katılarak bir konuşma yaptı. Türkiye'de toplumunun yeniliklere her zaman açık olduğunu, yenilikleri çok hızlı şekilde benimsediğini belirten Başbakan Erdoğan, şiddete başvurulmadan hakkın korunmasının Türkiye'de mümkün olduğunu söyledi. Erdoğan, Türkiye'de her sıkıntının yüzde yüz çözüldüğünü söyleyemeyeceğini ifade ederken, kendilerine yönelik "çevrenin katledilmesi" gibi bir yaklaşım içerisinde olunmasının haksızlık olduğunu savundu. (ANKA/DEVAM)

(HM/ÖZK) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan.Zihniyet Devrimi Çok Geriden Geldiği İçin Reformlarımızın Vatandaşa Yansıması... - Son Dakika


Advertisement