Başbakan Yardımcısı Arınç, Marmaris'te - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Arınç, Marmaris'te

Başbakan Yardımcısı Arınç, Marmaris\'te

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Marmaris'te ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

30.11.2012 16:40  Güncelleme: 16:45

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Marmaris'te ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen

"Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması" toplantısında katılmak için Marmaris'e gelen Bülent Arınç, ilçedeki ikinci gününde ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Turgut köyünü Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ile ziyaret eden Arınç, köy kahvehanesinde köylülerle sohbet etti. Köy muhtarı Naci İşler'in çok eski bir tanıdığı olduğunu belirten Arınç, muhtar İşler'in köylülerin refah düzeyini yükselmek için gayretli bir şekilde çalıştığını söyledi.

Köyün bazı sorunlar yaşadığına işaret eden Arınç, bunların giderilmesi için ilgililerin ellerinden geleni yapacağına inandığını kaydetti.

Daha sonra aynı köyde bulunan ve bu yıl Avrupa'nın en yeni lüks oteli seçildiği öğrenilen Angel's Peninsula'yı ziyaret eden Arınç'a eşi de eşlik etti. Tesis yöneticileri, Arınç çiftine otel hakkında bilgi verdi.

İçmeler Belde Belediyesi'ni de ziyaret eden Arınç, Belediye Başkanı Zeki Eren'den belde hakkında bilgi aldı. Beldelerinin adını, şifalı olduğu belirlenen kaynak suyundan aldığını belirten Başkan Eren, bu suyun değerlendirilerek kış turizminin hayata geçirilmesi için Marmaris Ticaret Odası ile ortak bir çalışma yapmayı planladıklarını, bu konuda destek talepleri olduğunu dile getirdi.

Eren, daha sonra ziyaret anısına Arınç'a beldenin fotoğrafını ve belde amblemi işlenmiş bakır bir tabak hediye etti.

Bu yıl eğitim öğretime başlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Arınç'ı Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar karşıladı. Öğrencilerin halk oyunları gösterisini izleyen Arınç, okul hakkında bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı Arınç, ziyaretlerin ardından kara yoluyla İzmir'e gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Muhabir: Levent Kişi

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Arınç, Marmaris'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement