Başbakan Yardımcısı İşler, Kırşehir'de - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı İşler, Kırşehir'de

Başbakan Yardımcısı İşler, Kırşehir\'de

İşler: "Halkımız 2002'den itibaren gerekli olan siyasi istikrarı sağladı ve bu siyasi istikrar sayesinde Türkiye her alanda gelişti, kalkındı, ilerledi.

10.03.2014 16:53

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Halkımız 2002'den itibaren gerekli olan siyasi istikrarı sağladı ve bu siyasi istikrar sayesinde Türkiye her alanda gelişti, kalkındı, ilerledi. Türkiye'ye yıllarca 'uzadıkça budanacak, kısaldıkça sulanacak' gözüyle bakıldı ve hep birbirimizle uğraştırıldık" dedi.

Başbakan Yardımcısı İşler, Kırşehir İl Özel İdaresi Hizmet Binası açılışında yaptığı konuşmada 'siyasi istikrara' vurgu yaptı.

2002'den önce ülkede siyasi istikrar olmadığı için Türkiye'nin birçok yerine hizmet gitmediğini belirten İşler, şöyle konuştu:

"2002'den önce ülkemizde siyasi istikrar yoktu. Koalisyonlar vardı, zayıf hükümetler vardı ve bu hükümetler de halka hizmette geri kalıyorlardı. Halkımız 2002'den itibaren gerekli olan siyasi istikrarı sağladı ve bu siyasi istikrar sayesinde Türkiye her alanda gelişti, kalkındı, ilerledi. Türkiye'ye yıllarca 'uzadıkça budanacak, kısaldıkça sulanacak' gözüyle bakıldı ve hep birbirimizle uğraştırıldık. Bu ülke 30 yıl terör belası ile uğraştı. Sağladığımız siyasi istikrar sayesinde çok şükür bundan da kurtulduk. Çözüm sürecini başlattık ve bu ülkede artık analar ağlamasın genç fidanlar toprağa düşmesin dedik. Çok şükür 1,5 yıldır acı yaşamıyoruz. İnşallah bundan sonra da Allah nasip ederse yaşamayacağız. Bu siyasi istikrar sayesinde ülkemiz yollara, hastanelere, okullara kavuştu."

Konuşmaların ardından Kırşehir İl Özel İdaresi Hizmet Binası'nın açılışı yapıldı.

İşler, yaralı polis memurlarını ziyaret etti

İşler, açılışın ardından dün gece çevik kuvvet otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan polisleri, tedavilerinin devam ettiği Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyaret sırasında komser yardımcısı Behçet Yılmaz, İşler'e kazayı "Solda su vardı. Araba suya girince bir sağa bir sola savrulmaya başladı. En son orta refüje doğru araba giderken ortada bir ağaç vardı. 'İnşallah o ağaca çarparız da hızımız azalır' dedim. Sonra araba yan yattı. Biz içinden çıktık. Otobüsü kaldırmaya çalıştık ama gücümüz yetmedi. Yoldan bir kepçe çevirdik. Otobüsü arkasından kaldırdık. Altından Ömer'im çıktı. Cumartesi günü rüya görmüştüm. Abdullah'ım şehit oluyordu... Resul'de bana gördüğü rüyayı anlatmıştı. 'Komserim gazi oldum rüyamda' diyordu. Önce gazi sonra da şehit oldu Resul'üm" sözleri ile anlattı. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı İşler, Kırşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement