Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "Abd'de Görülen Zarrab Davasında Jürinin Kararı,... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "Abd'de Görülen Zarrab Davasında Jürinin Kararı,...

04.01.2018 11:19

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "ABD'de görülen Zarrab davasında jürinin kararı, bizim için sürpriz veya şaşırtıcı bir gelişme değildir.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "ABD'de görülen Zarrab davasında jürinin kararı, bizim için sürpriz veya şaşırtıcı bir gelişme değildir. Jürinin, Mehmet Hakan Atilla'yı suçlu bulması ve bilahare mahkemenin vereceği karar, Türkiye açısından hukuki bir değer ifade etmez. Türkiye, tam egemen ve tam bağımsız bir ülkedir. Başka bir ülke, Türkiye'yi ve Türkiye'nin kurumlarını yargılayamaz. Bu karar, uluslararası hukuka da aykırıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: 'Abd'de Görülen Zarrab Davasında Jürinin Kararı,... - Son Dakika


Advertisement