Başbakan Yıldırım: "Bm'ye Düşen En Önemli Görev, İtibarını Daha da Arttıracak Radikal Kararlara... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yıldırım: "Bm'ye Düşen En Önemli Görev, İtibarını Daha da Arttıracak Radikal Kararlara...

20.09.2016 17:36

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : 26. Dünya Posta Kongresi'nden detaylar Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması Başbakan Yıldırım: "Birleşmiş Milletler bu günlerde genel kurul yapıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

26. Dünya Posta Kongresi'nden detaylar

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması

Başbakan Yıldırım: "Birleşmiş Milletler bu günlerde genel kurul yapıyor. Birleşmiş Milletler'e düşen en önemli görev, itibarını daha da arttıracak radikal kararlara imza atmaktır. Bu kararlar, yıllardır devam eden bölgesel anlaşmazlıkların sona erdirilmesi ve bu kararlar verilirken bazı ülkelerin rekabetine güçsüz insanların kurban edilmesine izin verilmemesidir. Ümit ederim ki bir gün Birleşmiş Milletler, kuruluş amacına çok daha uygun olarak bu hizmetleri yapar hale gelecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: 'Bm'ye Düşen En Önemli Görev, İtibarını Daha da Arttıracak Radikal Kararlara... - Son Dakika


Advertisement