Başbakanın Kundura Tamircisini Polisler Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başbakanın Kundura Tamircisini Polisler Ziyaret Etti

Başbakanın Kundura Tamircisini Polisler Ziyaret Etti

Kayseri'nin Develi İlçesi'nde polisin 'Yalnız Değilsiniz' projesi kapsamında yaşlı ve yalnız yaşayanlar ziyaret edildi.

19.12.2012 11:03

Kayseri'nin Develi İlçesi'nde polisin 'Yalnız Değilsiniz' projesi kapsamında yaşlı ve yalnız yaşayanlar ziyaret edildi. Ziyaret edilenler arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlik yıllarını geçirdiği Kasımpaşa'da yıllarca kundura tamiri yapan, Erdoğan Ailesi'nin de ayakkabılarını tamir ettiğini söyleyen 78 yaşındaki Hayrettin Çınar da yer aldı.

Polisin ilçedeki ziyaretleri sırasında kapısını çaldığı Hayrettin Çınar, İstanbul'da Kasımpaşa semtindeki Kaptan Paşa İlkokulu yanında 35 yıl kundura tamirciliği yaptığını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin ayakkabı tamirlerini 1960 yılından 1995 yılına kadar kendisinin yaptığını belirtti. Başbakan Erdoğan'ın karşılaştıklarında kendisine 'Hayrettin amca' diye hitap ettiğini belirten Hayrettin Çınar, "Ailesi de kendisi de mütevazı insanlardı" dedi.

2005 yılından sonra Develi'ye geldiğini ve yalnız yaşadığını belirten Hayrettin Çınar, Toplum Destekli Polisleri kapısında görünce duygulandı. Çınar, "Bana İstanbul'u hatırlatıyorsunuz. Benim en sevdiğim kişiler arasında hep polisler vardır" dedi.

Hayrettin Çınar, konuklarına kaymaklı bisküvi ikram etti, bir sorunu olup olmadığı sorulunca da "Yalnızlık, yaşlılık ve hastalık" yanıtını verdi. - Kayseri/ Develi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakanın Kundura Tamircisini Polisler Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement