Basın Emekçileri Avcılar'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Basın Emekçileri Avcılar'da Buluştu

Basın Emekçileri Avcılar\'da Buluştu

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla düzenlenen programda basın mensuplarını ağırlayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Gazeteciler toplumun vicdanıdır” dedi.

12.01.2018 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla düzenlenen programda basın mensuplarını ağırlayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, "Gazeteciler toplumun vicdanıdır" dedi.

Avcılar Belediyesi tarafından '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' kapsamında her yıl 11 Ocak'ta düzenlenen Geleneksel Çalışan Gazeteciler Buluşması'nda Başkan Toprak gazetecilerle bir araya geldi. Yemeğe çok sayıda bölgesel ve yerel basın çalışanı katıldı. Avcılar Belediyesi Firuzköy Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte Başkan Dr. Handan Toprak Benli ve Basın Çalışanlarının buluşması; sohbet ve muhabbet ortamında samimi bir havada gerçekleşti.

Başkan Toprak, basının bütün birimlerinde çalışan arkadaşların çalışan gazeteciler gününü tek tek kutlayarak gazeteciliğin toplum için çok önemli bir meslek olduğunu ifade etti.

"Gazeteciler toplumun vicdanıdır"

Güçlü ve bilinçli bir toplum için gazetecilik mesleğinin kutsal olduğunu hatırlatan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, "Gazeteciler toplumun vicdanıdır. Her koşulda baskılara boyun eğmeden haber alma, dolayısıyla farkında olma özgürlüğümüzü beslemek adına çalışan, tarafsız, özgür, cesur gazeteciliği kendine meslek edinmiş tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Basın Emekçileri Avcılar'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement