Basın İlan Kurumu İstanbul Adalet Sarayı'nda İrtibat Bürosu Açtı - Son Dakika
Güncel

Basın İlan Kurumu İstanbul Adalet Sarayı'nda İrtibat Bürosu Açtı

Basın İlan Kurumu İstanbul Adalet Sarayı\'nda İrtibat Bürosu Açtı

Resmi ilanların gazetelerde yer almasını sağlayan Basın İlan Kurumu, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda irtibat bürosu açtı.

02.02.2015 13:10

Resmi ilanların gazetelerde yer almasını sağlayan Basın İlan Kurumu, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda irtibat bürosu açtı. Açılışa İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ile Başsavcı vekilleri ve kurum çalışanları katıldı. Kırmızı kurdele keserek yapılan açılışta konuşma yapan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, "Basın İlan Kurumu'nun burada irtibat bürosunu açıyoruz, hepimize hayırlı olsun. Bu vatandaşımıza birçok kolaylık getirecek bir hizmet. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

İLAN VERMEK İSTEYENLER BÜTÜN İŞLERİ ADLİYE BİNASINDA HALLEDECEK

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da, "Basın İlan Kurumu olarak hizmeti yerinde, insanların ayağına götürelim istedik. Yoksa Cağaloğlu'ndaki İstanbul şubemiz, her gün buradan aldıkları, vermek zorunda kaldıkları ilanı gidip şubemize teslim etmek zorundaydılar. Ama şimdi burada, bir alt katta banka hizmetini de görerek ilanlarını verme şansına sahipler. Günde yaklaşık 50-100 müşterimizde bu vesileyle rahat etme imkanı bulacaklar. Bu mekanı bize tahsis ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Basın İlan Kurumu'nun irtibat bürosunu gezen İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, buradaki sistemin işleyişi hakkında çalışanlardan bilgi aldı.

BAŞSAVCI'DAN KIRMIZI KURDELE AÇIKLAMASI

Başsavcı Salihoğlu, burada yaptığı konuşmada adliye binasında yaptıkları açılışlarda kurdele kesilmesinin eleştiri konusu yapıldığını belirterek, "Geçenlerde burada yine bir kurdele kestik ciddi şekilde eleştirilere neden oldu. Sebebi ise içeri giren insanların üzerinde çıkanların sergilenmesiydi. 'Nasıl kırmızı kurdele kesermişiz!', halbuki orada bir senenin emeği vardı. Bir sene sonunda ele geçen suç eşyaları... O işlemi yapan arkadaşlarımızın onore edilmesi söz konusuydu. Ama bundan bile maalesef tenkit yiyiyoruz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Basın İlan Kurumu İstanbul Adalet Sarayı'nda İrtibat Bürosu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement