Başkan Altepe´Den Şampiyonlara Ödül - Son Dakika
Güncel

Başkan Altepe´Den Şampiyonlara Ödül

Başkan Altepe´Den Şampiyonlara Ödül

Altepe, BURULAŞ´taki makamında Büyükşehir Belediyespor yöneticilerini ve Avrupa şampiyonu olan antrenör ile sporcuları ağırladı.

11.02.2013 17:56

İspanya´nın Castellon şehrinde yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışları´nda Türkiye´yi temsil eden ve ikinci olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Genç Bayanlar Atletizm Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından birer Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.

Başkan Altepe, BURULAŞ´taki makamında Büyükşehir Belediyespor yöneticilerini ve Avrupa şampiyonu olan antrenör ile sporcuları ağırladı. Ziyarete; Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursa Anadolu Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, Atletizm Şube Sorumlusu Muzaffer Karadeniz, Kulüp Müdürü Taha Başparmak, Genç Bayanlar Atletizm Takımı Baş Antrenörü İshak Kaya, Antrenör Savaş Gökçe ve sporcular Sümeyye Erol, Şahsene Sarı, Betül Arslan, Halenur Atak, Fadime Sarı ile Ekin Esra Kalır katıldı. Avrupa ikincisi olarak büyük başarıya imza atan antrenör ile sporcuları birer Cumhuriyet altınıyla ödüllendiren Başkan Altepe, 8 yıldır kırılamayan 12.61 metrelik Türkiye 3 adım gençler rekorunu 12.85 metre ile geçen Büyükşehir Belediyespor Oyuncusu Esra Emiroğlu´na da bir Cumhuriyet altını taktı.

Büyükşehir Belediyespor Genç Bayanlar Atletizm Takımı, 3 Şubat 2013 tarihinde İspanya´da düzenlenen yarışlarda 38 puanla Rusya´nın ardından ikinci oldu. Atletizm takımı, aldığı başarılı sonuç nedeniyle bir sonraki Avrupa şampiyonasına direkt katılma hakkını kazandı.

Büyükşehir Belediyespor Genç Bayanlar Atletizm Takımı´nın aldığı sonuç itibariyle hem kendilerine hem de tüm Türkiye´ye haklı bir gurur yaşattığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Atletizmin sporun ana branşı olduğunu ve tüm sporları içerisinde barındırdığını ifade eden Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyespor atletizm takımlarının aldıkları sonuçlarla Türkiye´ye örnek olduğunu söyledi. Yönetim olarak futbol dışındaki branşlara büyük önem verdiklerini fakat atletizm sporuna özel ilgi gösterdiklerini kaydeden Başkan Altepe, "Çünkü bizler bu spora gönül verdik. Futbol dışı branşlarda da iddialı olduğumuzu dile getirdik. Yapılan organizasyonlarda iddialı olduğumuz alanlarda dünya çapında sonuçlar alıyoruz. Bu nedenle sevinçliyiz. Atletizm önemli bir branş. Bu konuda da Bursa, sayenizde önü çekiyor. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Ziyaret sonrasında Baş Antrenör İshak Kaya, desteklerinden dolayı Başkan Altepe´ye şükran plaketi, atletizm federasyonunun kendilerine gönderdiği teşekkür mektubu ile İspanya´dan alınan kupayı takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Altepe´Den Şampiyonlara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement