Başkan Bektaş'tan Yurtlara Övgü - Son Dakika
Güncel

Başkan Bektaş'tan Yurtlara Övgü

Başkan Bektaş\'tan Yurtlara Övgü

Kozlu Beldesi Belediye Başkanı, Zonguldak İlim Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği yurtlarında kalan öğrenciler yararına düzenlenen kermeste konuştu.

22.05.2013 16:01  Güncelleme: 17:03

Zonguldak İlim Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği yurtlarında kalan öğrenciler yararına düzenlenen kermeste konuşan Kozlu Beldesi Belediye Başkanı AK Parti'li Ali Bektaş, "Bu derneklerde, bu yurtlarda yetişen çocuklardan ne inançlara, ne memleketine isyan eden, ne serseri çıkıyor. Tamamen bu memleketi seven adam gibi adamlar çıkıyor" dedi.

Kermes açılışı öncesi Valilik önünde toplanan dernek üyeleri, Düzce Belediyesi mehteran takımı eşliğinde Cumhuriyet Caddesi'ndeki kermes alanına yürüdü. Kermesin açılışına Vali Erol Ayyıldız, Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir de katıldı. Eti kermesi gezenlere dağıtılmak üzere dernek tarafından esnafın katkısıyla satın alınan deve de alana getirildi. Özel Dernek Yurtları Temsilcisi Şükrü Bostancı, kermesin, kentteki Fener, Karadeniz, Fatih ve Hisartepe talebe yurtlarında kalan öğrencilere gelir amacıyla yapıldığını söyledi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise kermese katkı verenlere teşekkür etti. Başkan Bektaş, şöyle konuştu:

"Bu derneklerde, bu yurtlarda yetişen çocuklardan ne inançlara, ne memleketine isyan eden, ne de serseri çıkıyor. Tamamen bu memleketi seven adam gibi adamlar çıkıyor. Ben en başından beri destek veriyorum, bundan sonra da vermeye devam edeceğim. Bunun sonucu ne olursa olsun. Çünkü insanların ön yargılarından kurtulduğu gün bu memleket çok daha ileri gidecektir. Bu memleketi bu duruma getiren tek sebep önyargılardır. Kimse kimseyi kandırmadan, kimse kimseye bir yafta koymadan, 'bu bundandır, şu şundardır' demeden hep birlikte yürüyeceğiz. Çünkü ben yurtlarda gece-gündüz o çocukların üzerlerini örten insanları görüyorum. Aldığı emekli maaşın hemen hemen yarısını 'bu çocuklar okusun' diye verenleri görüyorum. Ne amacı olabilir bu insanların. Sadece bu memlekete temiz, dürüst, namuslu insanlar yetiştirilmesini sağlamaktır."

Vali Erol Ayyıldız ise Türk toplumunun mayasında yardımlaşma duygusunun her zaman olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra kurdele kesilerek kermesin açılışı yapıldı. 10 gün açık kalacak kermeste gıda, giyecek, mobilya gibi ürünler satışa çıkarıldı. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkan Bektaş'tan Yurtlara Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement