Başkan Çakır'dan Kardeş İlçeye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Çakır'dan Kardeş İlçeye Ziyaret

Başkan Çakır\'dan Kardeş İlçeye Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kardeş belediye olarak seçilen Bingöl’ün Karlıova ilçesini ziyaret etti.

08.01.2018 15:58

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kardeş belediye olarak seçilen Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğu Anadolu Belediye Başkanları Toplantısı öncesi kardeş belediye olan Karlıova'yı ziyaret etti.

Başkan Çakır, burada Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karlıova'ya yaptırılan Kültür Merkezini yerinde inceledi. Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ile birlikte Kültür Merkezinde incelemelerde bulunan Çakır, "Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak kardeş ilçemiz olan Karlıova'ya Kültür Merkezi inşa ettik. Kütüphanesi, çok amaçlı salonları ile nezih ve kullanışlı bir mekan olmuş. Karlıova'lı kardeşlerimize hayırlı olsun" dedi.

Kültür Merkezi incelemesinin ardından ilçe merkezinde esnafları da ziyaret eden Başkan Çakır, daha sonra belediyeye de geçerek ilçe çalışmaları hakkında da Başkan Bingöl'den bilgiler aldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Çakır'dan Kardeş İlçeye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement