Başkan Demirkol: Temizlikte Mesai Olmaz - Son Dakika
Güncel

Başkan Demirkol: Temizlikte Mesai Olmaz

Başkan Demirkol: Temizlikte Mesai Olmaz

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, temizlik işlerinde mesai mefhumu gözetmeyeceklerini söyledi.

04.08.2014 12:10

Hafta sonunda Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri amirleriyle bir araya gelerek neler yapıldığı ve yapılması gerektiği konusunda fikir alış verişinde bulunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Temizlik öncelikli işimizdir. Çünkü insan ve canlı yaratıkların sağlığı temizliğe bağlıdır. Yine temizlik imandandır. Dinimiz İslam'ın öncelikli emri de temiz olmaktır. Onun için tatil, mesai gözetmeksizin zaman zaman temizlik işleri idari amirlerimizle ve çalışanlarımızla bir araya gelerek şimdiye kadar nelerin nasıl yapıldığı konusunda bilgilendirme yapılmasını, önerilerimizin yapılıp yapılmadığını gözlemleriz. Ayrıca kendilerinin de fikirlerini sorup ilçemizin daha temiz olması ve temizlik konusunda neler yapılmasını konuşur karara bağlarız. Hemşerilerimiz hiç merak etmesinler. Özellikle temizlik konusunda 'bizim bölgemiz' ya da 'bizim belediyenin görev alanı değil' diyerek işten kaçmayı. Hele önemli olan insanlarımızın sağlığı ise elimizden gelen gayreti ilgili birimleri ya da belediyeleri de uyararak yapmaya gayret ederiz" dedi.

YENİ BİNA HAZIRLIKLARI
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, çok kısa sürede yeni belediye binalarının da yapılması yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, gerekli yeri belirleyip yazışmaları yaptıklarını ve en kısa sürede olumlu sonuçlanarak inşaatına da başlayacaklarına inandıklarını söyledi.

AKMAN, ŞELLİ VE ENGÜL AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI
Başkan Demirkol, Ramazan Bayramında vefat eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'ın abisi Beşir Akman, Tarım Bakanlığı Müsteşarı Ferhat Şelli'nin babası Ferit Şelli ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez'in dayısı Bekir Engül'e Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı dileğinde bulundu. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başkan Demirkol: Temizlikte Mesai Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement