Başkan Ergün'e Destek Teşekkürü - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün'e Destek Teşekkürü

Başkan Ergün\'e Destek Teşekkürü

Ümit Taydaş, gazi ve şehit yakınlarının işletmesini üstleneceği Optimus Kafe'nin açılış daveti için Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

24.05.2013 10:54

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, gazi ve şehit yakınlarının işletmesini üstleneceği Optimus Kafe'nin açılış daveti için Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Manisa Belediyesi'nin güzel uğraşlar içerisinde olanlara içtenlikle destek verdiğini belirten Taydaş, "Değerli başkanımız Cengiz Ergün başkanlığındaki Manisa Belediyesi, taleplerimizi geri çevirmeyerek, bizlere de gerekli desteği vermiştir." dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, yönetim kurulu üyeleri Tahsin Sağır, Kadir Güngör ve Lütfiye Ulubilgin'i makamında ağırladı. Başkan Ergün'ü önümüzdeki hafta açılışı gerçekleştirilecek olan Optimus Kafe'nin açılış törenine davet etmek için ziyaret ettiklerini söyleyen dernek başkanı Ümit Taydaş, kafenin açılması konusundaki destekleri için Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti. Verilen desteğin diğer dernekler için de örnek teşkil etmesini dileyen Taydaş, "Şehit yakınları ve gaziler tarafından işletilecek olan Optimus Kafe açılışa hazırdır. Bu çalışmanın hayata geçirilmesi noktasındaki çalışmalarda sizlerden destek istemiştik. Sizler de Azmi Başkanımız ile birlikte içtenlikle, samimiyetle desteğinizi bizden esirgemediniz.

Bu anlamda kuvvetli adımlar atmanızdan dolayı şehit aileleri ve gazilerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum." dedi. Manisa Belediyesi'nin güzel uğraşlar içerisinde olan herkese elinden geldiğince katkı sunmaya çalıştığını ve bunun kendileri adına mutluluk verici olduğunu ifade eden Taydaş, "Siz uğraş ve mücadele içinde olanları gördüğünüzde onların arkasında oluyorsunuz. Biz bunu görüyoruz. Kaldı ki üretim aşamasından sonra gerekli noktada, gerekli merciilerce destek istenmesi konusunda hassas olunması gerekir. Bu anlamda başaramadığımızı düşündüğümüz noktada gücümüze güç katma hassasiyeti ve inceliği gösteriyor, yanımızda oluyorsunuz. Bunu diğer derneklere örnek teşkil etmesi anlamında dile getirmek istedik." diye konuştu.

Derneklere Destek Devam Edecek

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Başkan Ergün, "İnşallah büyük özveriyle yaptığınız kafenin açılış kurdelasını hep birlikte keseriz. Elimizden geldiğince sizin gibi gazilerimizin, şehit yakınlarımızın aileleri için uğraş içerisinde olan derneğimize destek vermeye, katkı sunmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de başarılarınızın devamını diliyoruz. Tüm çalışmalarınızda şahsım ve belediyemiz adına başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün'e Destek Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement