Başkan Ergün TÜİK'i Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün TÜİK'i Ağırladı

Başkan Ergün TÜİK\'i Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TÜİK Manisa Bölge Müdür Vekili Umut Burak Geyikçi'yi makamında ağırladı.

26.04.2014 13:49

TÜİK'in 88. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Ergün'ün yeni hizmet dönemini de kutlayan Geyikçi, TÜİK'in 2014 Nisan ayı Yaşam Memnuniyeti'nde 3 alandaki birinciliğinden dolayı da tebrik etti. Başkan Ergün de Manisa Belediyesi olarak halkı memnun edecek hizmetleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Manisa Değişiyor diyerek çıktığımız yolun devamında birinciliklerimizi arttıracağımıza inanıyorum" dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdür Vekili ve Ekonomik Araştırmalar Gurup Sorumlusu Umut Burak Geyikçi, TÜİK'in 88. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla TÜİK Sosyal Araştırmalar Gurup Sorumlusu Muhammed İlyas Uysal, Mali İşler Müdürü Fatih Küçük Ataman, Bilgi İşlem ve İletişim Takım Sorumlusu Hakan Yazıcıoğlu, İşgücü İstatistikleri Takım Sorumlusu Taşkın Özkütük, Sosyal Sektör İstatistikleri Takım Sorumlusu Serkan Özyer, Bütçe ve Yaşam Koşulları İstatistikleri Takım Sorumlusu Burcu Bakar, Fiyat İstatistikleri Takım Sorumlusu Devran Bülbül Kara, İş İstatistikleri Takım Sorumlusu Mehmet Kamacı, Tarım ve Çevre İstatistikleri Takım Sorumlusu Mustafa Şahan sorumluları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür eden Başkan Ergün, büyükşehir yönetim şeması çalışmalarına devam edildiğini belirterek konuklarının sorularını yanıtladı.

Başkan Ergün'den TÜİK'e Tebrik

Ziyarette 26 bölge müdürlüğü arasından Manisa TÜİK Bölge Müdürlüğü'nün 1. olduğunu ve TÜİK Manisa Bölge Müdürü Mehmet Akyol'un ödülünü almak üzere Ankara'da olduğunu belirten TÜİK Bölge Müdür Vekili Umut Burak Geyikçi, "İlklerin kenti olan Manisamız'ın bölge müdürlükleri arasında 1. olması bizler için gurur verici bir hadise olmuştur. Bu anlamda değerli Bölge Müdürümüz Mehmet Akyol, bakanlığın daveti üzerine Ankara'ya gitmiştir" dedi. Manisa TÜİK'i başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Ergün de, "Özverili çalışmalarınızdan dolayı şahsınız nezdinde tüm çalışanları kutluyorum" dedi.

Manisa Belediyesi 81 İl İçerisinde Öne Çıkmıştır

TÜİK Bölge Müdür Vekili Umut Burak Geyikçi, Manisa Belediyesi'nin geçmiş 5 yıllık süre içerisindeki çalışmalarının yakın takipçisi olduklarını belirterek, Nisan ayı içerisinde yayınlanan istatistiklerde Manisa Belediyesi'nin 3 farklı hizmet alanında da 1. sırada olduğunu vurguladı, "Yapılan araştırmalar neticesinde 'engellilere yönelik hizmetlerden memnuniyetin en yüksek olduğu il' ve 'yoksullara yardım hizmetlerinden memnuniyetin en yüksek olduğu il' ve 'yol-kaldırım hizmetlerinden memnuniyetin yüksek olduğu il' noktasında Manisa Belediyesi 1. sırada yer almıştır. Kanalizasyon, cenaze hizmetleri, Bu anlamda sizleri kutluyorum. Gerçekleştirmiş olduğunuz güzel hizmetler neticesinde alınan bu sonuçlar sizlerin başarısını göstermiştir" diye konuştu.

Manisalılar'ı Memnun Edecek Hizmetlere Devam

Başkan Ergün de her konuda birinci olmaya gayret ettiklerini belirterek, geçtiğimiz yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan araştırmada okullara en çok yardım yapan iller arasında Manisa Belediyesi'nin 1. olduğunu hatırlatarak, "Bizler eğitimi önemini kavramış bir belediye olarak mümkün olduğu kadar çok okula ulaştık. Okulların bahçe düzenlemelerinden, duvar kaplamalarına, ferforje ve aydınlatmalarına kadar yaptığımız hizmetlerin yanı sıra malzeme desteğinde de bulunduk. Elbette eğitimcilerin, ailelerin ve velilerin bu hizmetlerimizden oldukça memnun olması bizleri gururlandırmıştır. Bunun yanı sıra sizlerin de bahsettiği gibi Manisalılar'ın takdiriyle Manisa Belediyesi 81 il içerisinde 'engellilere yönelik hizmetlerden memnuniyetin en yüksek olduğu il' ve 'yoksullara yardım hizmetlerinden memnuniyetin en yüksek olduğu il' ve 'yol-kaldırım hizmetlerinden memnuniyetin yüksek olduğu il' seçilmiştir. Bu anlamda değerli Manisa halkına teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde halkımızın memnuniyetini arttıracak güzel hizmetlere imza atacağız. Manisa'nın adını duyurmaya yönelik çalışmaları yine halkımız için yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün TÜİK'i Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement