Başkan Odabaşı, Aşure Gününe Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Odabaşı, Aşure Gününe Katıldı

Başkan Odabaşı, Aşure Gününe Katıldı

Yakup Odabaşı Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Çevre İlleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 1. Geleneksel Aşure Gününe katıldı.

03.12.2013 08:03

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Çevre İlleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 1. Geleneksel Aşure Gününe katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Çevre İlleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 1. Geleneksel Aşure Gününe katıldı. Başkan Odabaşı yaptığı konuşmada "Hep birlikte el ele Gölbaşı ailesiyiz" dedi.

AŞIKLARDAN TÜRKÜ

Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Çevre İlleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği aşure gününde gelen misafirlere aşure ikram edildi, aşıklar da türkü söyledi.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; "Biz hep birlikte Gölbaşı ailesiyiz. Sizlerle her zaman hep birlikte olacağız. Hemşehri derneklerimizin her zaman yanında, birlik ve beraberlik içersinde olacağız" dedi.
Dernek Başkanı Salih Kara da, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na bu önemli günde yanlarında olduklarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Odabaşı, Aşure Gününe Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement