Başkan Selmanoğlu Bloomberg TV'de - Son Dakika
Güncel

Başkan Selmanoğlu Bloomberg TV'de

Başkan Selmanoğlu Bloomberg TV\'de

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Bloomberg TV de canlı yayınlanan "Çıkış Yolu" programına konuk oldu.

18.06.2013 10:07

Gelişen ve değişen Anadolu şehirlerinin başarı hikâyelerini ekrana getiren programın Moderatörlüğünü Sami Altınkaya yaparken program konukları ise Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ETSO Başkanı Ali Şekerdağ ile Türk Ekonomi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz oldu.

Elazığ'dan canlı yayınlanan programda Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, 2023'e Elazığ'ın hangi projelerle gireceğini açıklarken ETSO Başkanı Ali Şekerdağ ile Türk Ekonomi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz sanayi ve yeni yatırımlarla ilgili görüşlerini belirtti.

Şehrin her geçen gün geliştiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Öncelikle Bloomberg TV ekibine ve sizlere şükranlarımı sunuyorum. Şehrimiz doğu ve güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin inci vilayetlerinden biridir. Bizler bu aziz diyara hizmet etmekten onur duyan insanlarız. Elazığımız 2023 yılına belediyemizin yeni yatırımlarıyla girecek. Şehrimizde istihdam alanları sürekli artmakta ve Elazığ bölgesinde adeta lider konumdadır. Özellikle yaz aylarında belediye olarak çalışma tempomuz daha da artıyor ve kentin genelinde çalışmalarımızı itina ile sürdürüyoruz. Gerek altyapı ve gerekse üst yapı hizmetlerimizle şehrimizi adeta yeniden imar ediyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Selmanoğlu Bloomberg TV'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement