Başkan Türel, Yatırım Projelerini İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Türel, Yatırım Projelerini İnceledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez ilçesinde devam eden katlı kavşak, yol ve altyapı çalışmalarını inceledi ve esnafı ziyaret etti.

04.12.2016 11:27

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez ilçesinde devam eden katlı kavşak, yol ve altyapı çalışmalarını inceledi ve esnafı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Türel, Düden Katlı Kavşak, Altınova, Hal, Kırçiçeği, Muammer Aksoy, Ulubatlı Hasan, Fevzi Çakmak ve Göçerler caddelerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Esnafla da sohbet eden Türel, esnafın taleplerini dinledi. Yapılan çalışmanın en kısa zamanda tamamlanması için gayretle çalıştıklarını kaydeden Türel, projenin tamamlanmasıyla esnafın yüzünün de güleceğini bildirdi.

Düden Kavşağı Projesi çerçevesinde Yeşilırmak- Kızılırmak caddelerinin alttan geçişi sağlayacak katlı kavşak projesiyle insan sirkülasyonunun daha çok olacağını belirten Türel, alışverişin artmasıyla esnafın daha çok kazanacağını kaydetti.

Muammer Aksoy Caddesi üzerinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Türel, şunları kaydetti:

"Bu yol Antalya için yeni bir çevreyolu olarak adlandırabilir. Çünkü bildiğiniz gibi Altınova yolunu kısa süre önce hizmete açmıştık. Toptancı Hal'inden Antalya Havalimanı'na kadar giden yaklaşık 5 kilometrelik konforlu bir yoldu. Ayrıca mesafeyi çok kısalttı. Bu yol sayesinde Toptancı Hal'den Antalya Havalimanı'na artık 3 dakikada gidebiliyorsunuz. Bu yol 30 milyon liralık bir yatırımdı. Şimdi onun devamını Beşkonak ve Göçerler'e kadar taşıyacağız. Korkuteli Kavşağı'na viyadüklerle bağlayacağız. Böylelikle Korkuteli Kavşağı'ndan indiğinizde Varsak indirici trafonun oraya, devamında Altınova Bulvarı'ndan Antalya Havalimanı'na adeta yeni bir çevreyolu olmuş olacak."

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Türel'e yaptıkları yatırım nedeniyle teşekkür ederek, "60 milyon liralık bir yatırım demek, Antalya'daki birkaç belediye hariç, bütün yılın yatırım bütçesinden çok fazla bir rakam demek. Yapılan hizmetin ne kadar büyük bir hizmet olduğunu buradan da anlayabiliyoruz. Büyükşehir Belediyemiz yıllardır ihmal edilen bu yolu açmakla hem ulaşımı rahatlatıyor hem de Kepez'in biraz daha tenha mahallelerine çok farklı bir değer kazandırıyor. Yol geçtiği zaman bölgenin yanı sıra ticari ve yaşam alanları da değerleniyor." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Türel, Yatırım Projelerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement