Başkan Tütüncü: Eğitimcilerin En Önemli Destekçileriyiz - Son Dakika
Güncel

Başkan Tütüncü: Eğitimcilerin En Önemli Destekçileriyiz

Başkan Tütüncü: Eğitimcilerin En Önemli Destekçileriyiz

Antalya'da 2013-2014 eğitim-öğretim dönemi, Kepez Duraliler İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen açılış töreniyle start aldı.

20.09.2013 11:17

Antalya'da 430 bin öğrencinin öğrenim göreceği 2013-2014 eğitim-öğretim dönemi, Kepez ilçesinde bu yıl hizmete giren Duraliler İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen açılış töreni ile start aldı.

Duraliler İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene, Vali Sebahattin Öztürk, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, diğer protokol üyeleri ve veliler katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü törende yaptığı konuşmada, yerel yönetimler olarak eğitimcilerin en önemli destekçileri olduklarını belirterek şunları söyledi: "İlçemizde yüz bine yakın ilköğretim ve orta öğretim öğrencimiz var. Bir belediye başkanı olarak her zaman şunu düşünmüşümdür. Yüz bin sayısı toplam nüfusu dört yüz elli binler seviyesinde olan bir şehir için çok önemli bir rakamdır. Bizler bu yüz bin öğrenciyi çok iyi yetiştirebilirsek hem ülkemizin hem de şehrimizin çok önemli bir itici gücü olabilir."

Herkesin geleceğimizi nasıl inşa edebiliriz azmi ve kararlılığı içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Başkan Tütüncü, göreve geldikleri ilk andan itibaren okullara yaptıkları eğitim harcamaları ve yatırımlarla, Kepez'de eğitimin çıtasını yükseltmek için bütün imkanları kullandıklarını ifade ederek, konuşmasını "Bu öğretim yılı içerisinde her şey gönlünüzce olsun. Bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun." sözleriyle tamamladı.

Duraliler'deki açılış töreninin ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve Kepez Ak Parti İlçe yönetimiyle birlikte, Kepez İmam Hatip Ortaokulu ve Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilere ve öğretmenlere 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tütüncü: Eğitimcilerin En Önemli Destekçileriyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement