Denizli Belediye Başkanı Zolan'ın Babası Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Denizli Belediye Başkanı Zolan'ın Babası Vefat Etti

Denizli Belediye Başkanı Zolan\'ın Babası Vefat Etti

Denizli Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan'ın, babası Ömer Zolan, yeni yılın ilk dakikalarında hayatını kaybetti.

01.01.2014 18:50  Güncelleme: 19:01

Denizli Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan'ın, bir süredir yaşlılığa bağlı kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gören babası 76 yaşındaki ömer Zolan, yeni yılın ilk dakikalarında hayatını kaybetti.

Özel Tekden Hastanesi'nde bir süredir yaşlılığa bağlı olarak kalp yetmezliğinden tedavi gören Ömer Zolan, bugün saat 00.30 sıralarında yaşamını yitirdi. Yılın ilk ihracatının yapılması amacıyla Denizli İhracatçılar Birliği'nde düzenlenen ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törende yer alan Belediye Başkanı Osman Zolan, babasının ölüm haberini burada aldı. Büyük üzüntü yaşayan Zolan, hemen hasteneye gitti. Başkan Zolan'ı törene katılan Bakan Zeybekci ile Denizlili milletvekilleri ve işadamları da yalnız bırakmadı. TOPRAĞA VERİLDİ

76 yaşındaki Zolan için bugün Tavas İlçesi Garipköy Beldesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Zolan'ın oldukça üzgün olduğu görüldü. Ekonomi Bakanı Zeybekci, Zolan'ı teselli etti. Daha sonra Garipköy Meydanı'nda cenaze namazı kılındı. Ardından, Ömer Zolan belde mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Belediye Başkanı Zolan'ın Babası Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement