Başkent Şehidini Dualarla Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Başkent Şehidini Dualarla Uğurladı

Başkent Şehidini Dualarla Uğurladı

Edirne’nin İpsala ilçesinde sınır gözetleme kulelerindeki nöbetten dönen askerleri taşıyan aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan Teğmen Davut Başaran için cenaze namazı kılındı.

05.10.2015 14:04

Edirne'nin İpsala ilçesinde sınır gözetleme kulelerindeki nöbetten dönen askerleri taşıyan aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan Teğmen Davut Başaran için cenaze namazı kılındı.

İpsala 1'inci Hudut Tabur Komutanlığı 1'inci Hudut Bölüğü Ferre Karakolu gözetleme kulelerinde nöbet tuttuktan sonra birliklerine dönen askerleri taşıyan aracın devrilmesi sonucu hastanede hayatını kaybeden Teğmen Davut Başaran son yolculuğuna uğurlandı. Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına EDOK Komutanı Orgeneral Kamil Başoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral İhsan Uyar, 4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Teğmen Başaran'ın cenaze namazını eniştesi Nihat Başaran kıldırdı. Kendisi gibi asker olduğu bilgisi edinilen şehidin abisi ise Türk bayrağına sarılı tabutu öperek göz yaşlarına hakim olamadı. Teğmen Davut Başaran'ın naaşı Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent Şehidini Dualarla Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement