Başkent'te Kck Operasyonu; BDP Yöneticileri Bakırhan ve Kurtulan da Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Kck Operasyonu; BDP Yöneticileri Bakırhan ve Kurtulan da Gözaltında

Başkent\'te Kck Operasyonu; BDP Yöneticileri Bakırhan ve Kurtulan da Gözaltında

Ankara'da, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda DEHAP eski Genel Başkanı ve şimdiki BDP MYK üyesi Tuncer Bakırhan, BDP Genel Başkan Yardımcısı ve kapatılan DTP'nin eski Van...

13.01.2012 11:34

Ankara'da, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda DEHAP eski Genel Başkanı ve şimdiki BDP MYK üyesi Tuncer Bakırhan, BDP Genel Başkan Yardımcısı ve kapatılan DTP'nin eski Van milletvekili Fatma Kurtulan, Dicle Haber Ajansı (DİHA) muhabiri Murat Çİftçi ile KESK'te çalışan bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Sabah saatlerinde Ankara'da KCK'ya yönelik operasyon düzenlendi. DEHAP eski Başkanı ve şimdiki BDP MYK üyesi Tuncer Bakırhan, BDP Genel Başkan Yardımcısı eski milletvekili Fatma Kurtulan, DİHA muhabiri Murat Çiftçi ve KESK'te çalışan bir kişi gözaltına alındı. Polisin Bakırhan ve Kurtulan'ın evinde arama yaptığı da belirtildi.

KESK'TE ARAMAYA İTİRAZ

Operasyon kapsamında KESK'te çalışan bir kişi de gözaltına alındı. Polis, arama yapmak üzere KESK Genel Merkezi'ne geldi. KESK Genel Sekreteri İsmail Hakkı Tombul, "Bir arkadaşımız ile ilgili gözaltı kararı var. KESK Genel Merkezi'nin tamamını aramaya ilişkin bir karar var. Biz buna izin vermeyeceğiz. Çünkü KESK bir konfederasyonrdur. Bu karara itiraz ettik. Şimdi itirazımızın sonucunu bekliyoruz" dedi.

ÜK,TG(MV/COŞ) - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Kck Operasyonu; BDP Yöneticileri Bakırhan ve Kurtulan da Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement