Başkentte Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkentte Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

17.03.2018 11:25

Ankara Valiliğinden, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 12. Olağan Büyük Kurultayı nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Ankara Valiliğinden, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 12. Olağan Büyük Kurultayı nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yarın Ankara Spor Salonu'nda saat 10.00'da MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayının yapılacağı hatırlatıldı.

Bu kapsamda bugün saat 23.00'ten kurultay sona erene kadar Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası), Gar Kavşağı ile yan varyantları (alt geçit hariç), Ulaştırma Kavşağı ile yan varyantları (üst geçitler hariç), Kazım Karabekir Caddesi (Ulaştırma Kavşağı'ndan İstanbul Caddesi kesişimine kadar açılan cadde ve sokaklar) çift yönlü olarak, Celal Bayar Bulvarı'ndan Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı istikametine çıkış yan varyantlarının araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Vatandaşlardan mağduriyet yaşamamaları için araç trafiğine kapatılacak yollara ilişkin durumu dikkate almaları istendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkentte Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak - Son Dakika


Advertisement