Bayrak Gölgesinde Adliye Nöbeti - Son Dakika
Güncel

Bayrak Gölgesinde Adliye Nöbeti

Bayrak Gölgesinde Adliye Nöbeti

Emniyete yönelik operasyonda sorguları devam eden 49 emniyet mensubunun aileleri Türk bayrağının altında yakınları için Kur'an okuyup, dua ediyor.

27.07.2014 13:18  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Temmuz Operasyonu'nda sorguları devam eden 49 emniyet mensubunun yakınları Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önünde Türk bayrağı açtı.

KURAN OKUYUP, DUA EDİYORLAR

Güneşten dev bayrağın gölgesi altına sığınarak korunan aileler yakınları için Kuran okuyup, dua ediyor. Ailelerin bekleyişi sürerken, çevik kuvvet ekipleri adliye önünde önlem aldı. Çok sayıda üniformalı ve sivil polisin görev yaptığı adliyede giriş çıkışlar bariyerlerle kapatıldı, aileler bina önünden uzaklaştırıldı.

Saat 10: 00 sularında başlayan 49 emniyet mensubunun sorgulanmasına devam ediliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayrak Gölgesinde Adliye Nöbeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • SAID: F GÜLEN BU INSANLARI KENDI EMELLERINE KULLANIM BAYRAM ÖNCESI MADUR ETTINYA BN SANA NE DEYIM DEMIRELE ECEVITE MESUT YILMAZA KIK CIKARMADIN MILLET BASKILARA RAHMEN BI BASBAKAN SECTI BAYRAK ACTIN TERTEMIZ GENCLERI SSENI SEVIYO DIYE KULLANDIN KIMIN ADINA NE ICIN YOK MASUMSAN GEL TÜRKIYEYE MASUMSAN SANA SAHIP CIKMASAK O ZAMAN DE SAIDI NURSI HZ BÖYLEMI YAPTI MEMLEKETINDE O KADAR ZULM GÖRDÜYSEDE GITMEDI 3 6 Yanıtla
  • hizmet: Anna yüreği fakat bu ülkemizde çok vahim bir olay kamu görevlileri artık bunu kesinlikle bilmelidirler mensubu oldukları cemaatlere değil hizmet vatanın milletine hizmet etmek zorundalar allah kimseyi hak ve hakikaten ayırmasın 7 2 Yanıtla

Advertisement