Bayraklar Houston İçin Yarıya İnecek - Son Dakika
Güncel

Bayraklar Houston İçin Yarıya İnecek

Bayraklar Houston İçin Yarıya İnecek

Los Angeles'da, otel odasında küvet içinde ölü bulunan Amerikalı ünlü şarkıcı ve oyuncu Whitney Houston'un cenazesi, doğum yeri olan New Jersey eyaletinin Newark kentine getirildi.

17.02.2012 03:28

Abd'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde, Beverly Hills Hilton Oteli'ndeki odasında küvet içinde ölü bulunan Amerikalı ünlü şarkıcı ve oyuncu Whitney Houston'un cenazesi, doğum yeri olan New Jersey eyaletinin Newark kentine getirildi. Houston'un Cumartesi günü yapılacak ve yalnızca davetlilerin katılacağı cenaze töreninde, New Jersey eyaletinde bayrakların yarıya indirilecek.

ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde, Beverly Hills Hilton Oteli'ndeki odasında küvet içinde ölü bulunan Amerikalı ünlü şarkıcı ve oyuncu Whitney Houston'un cenazesi, doğum yeri olan New Jersey eyaletinin Newark kentine getirildi. Houston'un Cumartesi günü yapılacak ve yalnızca davetlilerin katılacağı cenaze töreninde, New Jersey eyaletinde bayrakların yarıya indirileceği açıklandı.

Hem sesi hem de güzelliği ile 'müzik dünyasının altın kızı' ve 'pop müziğin kraliçesi' olarak anılan Whitney Houston'un Los Angeles'tan New Jersey'e getirildi. Houston'un tabutu, Cuma günü gerçekleştirilecek ayin için Newark'ta Whingham Cenazeevi'ne kondu. Cenaze töreninin de Cumartesi günü Housto'un çocukken dini ayinlerde şarkı söylemeye başladığı New Hope Baptist Kilisesi'nde yapılacağı bildirildi. Yalnızca aile yakınları ve dostlarının davet edileceği cenaze törenine, Whitney Houston'un ayrıldığı eski eşi Boby Brown'un da katılacağı, Whitney Houston'un manevi annesi Aretha Franklin ve Stevie Wonder'ın, Houston anısına şarkılar seslendireceği belirtildi. Whitney Houston'un sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, ünlü şarkıcı ve oyuncunun, 'The Bodyguard' filminde başrolü paylaştığı Kevin Costner'ın da, Whitney Houston anısına bir konuşma yapacağı belirtildi.

New Jersey Valisi Chris Christie, 'Uyuşturucu ve alkol kullanımı açısından rol model olduğunu söyleyemesek de, kendisi kültürel bir ikon, 'New Jersey'in kızı', onun için bayrakların yarıya indirilmesi gerekir' dedi.

Ölüm nedeni henüz kesinlik kazanmayan Whitney Houston'un, odasında bulunan Valium, Xanax, Lorazepam ve başka uyku haplarından oluşan ilaç kokteylinden yaşamını yitirmiş olabileceği sanılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayraklar Houston İçin Yarıya İnecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement