"Bdp'lilerin Teröristlerle Buluşması" - Son Dakika
Güncel

"Bdp'lilerin Teröristlerle Buluşması"

"Bdp\'lilerin Teröristlerle Buluşması"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, BDP'li milletvekillerinin, Şemdinli-Derecik bölgesinde PKK'lı teröristlerle buluşmasına ilişkin, "Artık, kimin neyi, niçin yaptığı ortaya çıkmaktadır."

20.08.2012 13:32

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, BDP'li milletvekillerinin, Şemdinli- Derecik bölgesinde PKK'lı teröristlerle buluşmasına ilişkin, "Artık, kimin neyi, niçin yaptığı ortaya çıkmaktadır. Çok daha açık bir şekilde onların maksatları hasıl olmuştur ve gerekli cevabı milletimizin feraseti, sağduyusu verecektir" dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşmaya katılan Bakan Şahin, program sonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'le birlikte, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"BDP'li milletvekillerinin PKK'lı teröristlerle buluşması"nı değerlendiren Bakan Şahin, BDP'li kadın milletvekillerini eleştirdi.

"Benim çok üzüldüğüm bir nokta var. Bir kadın milletvekili olarak, gidip terörden beslenenlere sahip çıkıp kucaklayan milletvekilimize, ben buradan soru sormak istiyorum" diyen Şahin, şöyle devam etti:

"Anne olarak diyor, 'yüreğim titredi'. Yıllardır, on yıllardır, on binlerce eve ateş düştüğünde, yüreği bir anne olarak ne hissetti- Bugün bu ayrılıktan, kandan beslenen, gözyaşından beslenenlere, bir anne olarak yüreği titriyorsa, öbür annelerin hassasiyetini, acısını hissettiğinde bir anne olarak ne hissetti- Bu çok önemli bir şey. Eğer buradan, ayrılıktan beslenen bir annelik varsa, bunu kabul etmemiz mümkün değil. Hem de bunu mübarek ramazanda, Ramazan Bayramı'nda yapıyoruz. Bu kardeşliğimizin, dilin, ırkın, cinsiyetin, rengin, kültürün ne olursa olsun, aynı inançla, aynı kardeşlikle, aynı barış dilini daha güçlü bir şekilde konuşmamız gereken zaman diliminde bile, bu kadar ayrılıktan, bu kadar yokluktan, bu kadar kandan, bu kadar öfkeden beslenen bir anlayışa, milletimiz gerekli cevabı verecektir. Artık, kimin neyi niçin yaptığı ortaya çıkmaktadır. Çok daha açık bir şekilde onların maksatları hasıl olmuştur ve gerekli cevabı milletimizin feraseti, sağduyusu verecektir."

Muhabir: Orhan Çiçek/ Sevil Çelik

Yayıncı: İsmail Fidan - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Bdp'lilerin Teröristlerle Buluşması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement