Beko'nun Son Oyunu - Son Dakika
Güncel

Beko'nun Son Oyunu

Beko\'nun Son Oyunu

Türkiye'de çekilen ilk Kürtçe drama dizisi Siya Mem-u Zin'in 13. bölümü bu akşam TRT6 ekranlarında

21.05.2012 12:55

1650-1707 tarihleri arasında yaşayan Kürt şair Ahmed-i Hani'nin ünlü aşk destanı 'Mem û Zîn'den esinlenilerek televizyona uyarlanan ve Türkiye'de çekilen ilk Kürtçe drama dizisi olma özelliğine sahip, 'Siya Mem û Zîn' (Mem-u Zin'in gölgesinde) adlı dizinin 13. bölümü bu akşam saat 20.15'de TRT 6 ekranlarında olacak.

HELİN'İN SAHTE HAMİLELİĞİ DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK Mİ?

Mem maden ocağındaki çalışmalarına tüm gayretiyle devam ediyor, fakat Beko Mem'i rahat bırakacağa benzemiyor.

Helin'in yaptığı gebelik testini lavabo da unutması ne gibi sonuçlar doğuracak? Mir Ağa'nın annesi Gule, Helin'in sahte gebeliğine ne tepki verecek? Mem ve Zin'in arasında esen soğuk rüzgarlar nasıl dağılacak? 13.bölüm de hangi yeni sırlar ortaya çıkacak?

Tüm bu soruların cevabını seyirci heyecanla beklenen dizinin 13. Bölümünde bulacak.

'HER PAZARTESİ TRT6 EKRANLARINDA'

Malatya'nın Arapgir İlçesinde çekilen Siya Mem-u Zin feodalitenin kıskacında bir aşkın hikâyesini anlatıyor.

Yapımcılığını Aytekin Mert'in, Yönetmenliğini Yusuf Güven'in yaptığı dizi de Cem Kurtoğlu, Süleyman Karadağ, Bilal Akif Yörük, Yaprak Durmaz, Cengiz Toprak, Özlem Maden, Asuman Yolcu, Aysun Güven, Abdulkadir Kırıcı, Hakan Kara, Salim Kadıcık, Bekir Felhan, Sultan Demirci, Abdullah Alur, Hüseyin Yaşar, Türkan Kılıç, Evin Şahin Salgut, Gıyasettin Uçun, Mehmet Nesim Aslancı rol alıyor. Türkiye'de çekilen ilk Kürtçe drama dizisi olma özelliğine sahip Siya Mem-u Zin dizisi her Pazartesi akşamı saat 20.15'de TRT6 kanalında seyircisiyle buluşuyor.

Dizi de, Mem İstanbul'da mühendislik okuyan bir genç, Zin ise eğitimli, at binen, piyano çalan bir ev kadını. Seyirci bu dizi de MEM'de; doğruluğu, dürüstlüğü, aşkı, Zin'de; şefkati, fedakarlığı, asiliği, Tacdin'de; dostluğu,mertliği, kardeşliği, Siti'de; yardımseverliği, iyiliği ve merhameti bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beko'nun Son Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement