Belediye Başkanının Oğlu Boşanma Davası Açan Eşini Almaya Geldi, Tüfek Patladı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanının Oğlu Boşanma Davası Açan Eşini Almaya Geldi, Tüfek Patladı

Belediye Başkanının Oğlu Boşanma Davası Açan Eşini Almaya Geldi, Tüfek Patladı

Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi Belediye Başkanı Ak Partili Bekir Öztekin'in oğlu Ömer Öztekin boşanma davası açarak 4 yaşındaki kızıyla birlikte Bartın'a gelen eşi Selva Öztekin'i almaya geldi.

07.03.2013 11:50

Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi Belediye Başkanı Ak Partili Bekir Öztekin'in oğlu Ömer Öztekin boşanma davası açarak 4 yaşındaki kızıyla birlikte Bartın'a gelen eşi Selva Öztekin'i almaya geldi. Selva Öztekin'in teyzesinin oğlu Mahmut Emre Metinsayar, evlerinin kapısına gelen Ömer Öztekin, kardeşi ve arkadaşlarını korkutmak için pompalı tüfekle ateş açtı. Polis, belediye başkanın oğulları, arkadaşları ve Selva Öztekin'in yakınlarını gözaltına aldı.

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında, Demirciler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde meydana geldi. 5 yıl önce Oğuzeli Belediye Başkanı Ömer Öztekin ile evlenen 24 yaşındaki Selva Öztekin boşanma davası açarak 4 yaşındaki kızı Esma ile birlikte Bartın'da oturan teyzesinin evine geldi. Ömer Öztekin eşine telefon açarak kendisini almaya geleceğini belirterek, iddiaya göre tehditlerde bulundu. Selva Öztekin'in yakınları tehditler üzerine dün gece polisi arayarak şikayette bulundu. Ömer Öztekin'in tehditlerinden endişe duyan yakınları, Selva Öztekin ve kızını İstanbul'da yaşayan ailesinin yanına göndermeye karar verdi. Amcası ve dedesi dün gece Selva Öztekin ve kızını İstanbul'a götürdü.

Selva Öztekin'in İstanbul'a gittiğinden habersiz olan Ömer Öztekin, kardeşi Adil Öztekin ve 3 arkadaşları ile birlikte 27 U 2222 plakalı ciple Bartın'a geldi. Ömer Öztekin, Selva Öztekin'in teyzesinin eşi Şuayip Mekeç'e ait evin kapısına dayandı. Bu sırada Selva Öztekin'in teyzesinin oğlu Mahmut Emre Metinsayar, korkutmak için pompalı tüfek ile ateş açtı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar bir otomobilin camlarına isabet etti. Ailenin ihbarı üzerine kısa sürede gelen polis ekipleri, tarafları gözaltına aldı.

Mahmut Emre Metinsayar, Ömer Öztekin'in tehditleri nedeniyle polise şikayette bulunduklarını belirterek, şöyle dedi:

"Teyzemin kızı ile evli, aralarında şiddetli geçimsizlik var. Bize sığındı. Ancak eşi tehdit etti. Bizlerde kendisi ile kızını dün gece İstanbul'a gönderdik. Bizi, 'Geliyoruz, ayağınızı denk alın' diye tehdit ettiler. Sabah evin zilini çaldılar. Polisi aradık. Evin kapılarını tekmeleyeme başladılar, haneye tecavüz vardı. Bende ailemi ve namusumuzu korumak için tüfekle bir el ateş açtım. İhbardan 5 dakika sonra polis geldi."

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanının Oğlu Boşanma Davası Açan Eşini Almaya Geldi, Tüfek Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement