Bem-Bir-Sen'den Avrupa'ya Köprü - Son Dakika
Güncel

Bem-Bir-Sen'den Avrupa'ya Köprü

Bem-Bir-Sen\'den Avrupa\'ya Köprü

Avrupa Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu (CESİ) Üyesi Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı ve yönetimi, Türkiye’yi ve sendikal çalışmalarını Fransız makamlarına anlattı.

15.09.2014 13:45

Avrupa Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu (CESİ) Üyesi Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı ve yönetimi, Türkiye'yi ve sendikal çalışmalarını Fransız makamlarına anlattı.

Sosyal sendikacılığın öncüsü BEM-BİR-SEN, Avrupa'ya düzenlenen bir program çerçevesinde, Fransa'nın Paris Sevran Belediye Başkanı Stephane Gatignon'u ziyaret ederek, Sendikal çalışmalarını ve Türkiye'nin son yıllarda gösterdiği başarı performansı anlattı. Gatignon'un makamında gerçekleştirilen ziyarette, belediye başkan yardımcısı, yönetim kadrosu ve sendika yetkilileri de hazır bulundu.

BAŞKAN GATIGNON'DAN SENDİKA EKİBİNE ÖVGÜLER

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirten Başkan Gatignon, "Sendikanızı ve ekibinizi tebrik ederim. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan sendikanızı ağırlamaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Bu kadar ciddi ve donanımlı bir ekiple karşılaşacağımı açıkçası bilmiyordum. Belediye olarak sendikanızı her zaman için ağırlamaktan onur duyacağımı belirtmek isterim" dedi.

KARAKOÇ'TAN GATIGNON'A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Gatignon'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ise, "Sayın Başkanın burada (Fransa) bulunan Türk soydaşlarımıza yapmış olduğu yardımlardan ve desteklerden dolayı şükranlarımı sunarım. Bu kadar genç ve samimi bir belediye başkanı ile karşılaşmak bizleri şaşırttı. Bu genç ve dinamik enerjisini çalışma gücüne de yansıttığına eminim. Sayın Başkan'ın başarısını da zaten buradaki soydaşlarımızdan duymak bizleri kendilerine ziyaretimizin en büyük payıdır" diyerek sendikal çalışmalara ve Türkiye'nin son yıllarda gösterdiği başarılı performansa vurgu yaptı.

BAŞKAN GATIGNON'A ANLAMLI HEDİYE

Niyazi Karakoç, sendikal hareket ve belediyeciliğin çalışmaları ile ilgili Gatignon'nu bilgilendirdikten sonra İstanbul ve Kız Kulesi manzaralı ahşap rölyef yapımı bir tabloyu da hediye etti. Karakoç, bu programda kendilerine eşlik eden Paris Sevran Belediyesi Çevre Geliştirmecisi ve Müdür Yardımcısı Ayşe Barış'a, Osman Türkmen'e ve İbrahim Ilıpınar'a da katkılarından dolayı teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bem-Bir-Sen'den Avrupa'ya Köprü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement