Berber, Müşteriye Kötü Davranan Kalfasını Hastanelik Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Berber, Müşteriye Kötü Davranan Kalfasını Hastanelik Etti

Berber, Müşteriye Kötü Davranan Kalfasını Hastanelik Etti
11.06.2015 15:50  Güncelleme: 16:51

Samsun'da bir berber, müşterisine iyi davranmadığı gerekçesiyle kavga ettiği İran uyruklu kalfasını, makas ile yaraladı.

Samsun'da bir erkek berberi, müşterisine iyi davranmadığı gerekçesiyle İran uyruklu kalfasıyla kavga etti, Berber, kalfasını makas ile yaralayarak hastanelik etti.

MÜŞTERİYE KÖTÜ DAVRANAN KALFASINI HASTANELİK ETTİ

Olay, İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, berber dükkanı sahibi F.G.(46) ile kalfası İran uyruklu K.B.B.(34) arasında müşteriye iyi davranmama meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine her iki tarafta birbirlerini darp ettiler. Kavga sırasında F.G., makas ile kalfası K.B.B.'yi yüzünden, kulağından ve kafasından yaraladı. F.G. de darp sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

BERBER SERBEST BIRAKILDI

Ayakta tedavi gören ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan F.G., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren F.G., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Berber, Müşteriye Kötü Davranan Kalfasını Hastanelik Etti - Son Dakika


Advertisement