'Beşiktaş Pilot Bölge Olsun' - Son Dakika
Güncel

'Beşiktaş Pilot Bölge Olsun'

\'Beşiktaş Pilot Bölge Olsun\'

İYGAD, İstanbul 3.Bölge belediye başkanlarına yönelik ziyaretlerini tamamlamasının ardından 2.Bölge ile devam ediyor.

28.04.2014 11:49

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) yönetiminin, Kent Konseyi'ne İYGAD üyesi, Beşiktaş'ın çeşitli bölgelerinde yerel gazete satış noktaları ve gazeteciler lokali taleplerine sıcak bakan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar; "Beşiktaş pilot bölge olsun. Gerekli çalışmayı önce biz başlatalım" dedi.

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD), İstanbul 3.Bölge belediye başkanlarına yönelik ziyaretlerini tamamlamasının ardından 2.Bölge ile devam ediyor. Geçtiğimiz gün 3 başkanla görüşen İYGAD, hem taleplerini iletti hem de mesleğin sorumluluklarını dile getirdi.
Ziyaretler kapsamında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ziyaret edildi.

Tüm başkanlar, İYGAD ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar sürpriz bir öneride bulundu. İYGAD Başkanı Ali Tarakçı'nın, İstanbul'daki tüm belediye başkanlarına yönelik ziyaret nedenlerini açıkladığı görüşmede, Murat Haznedar'a da Kent Konseyi'ne İYGAD üyesi, Beşiktaş'ın çeşitli bölgelerinde yerel gazete satış noktaları ve gazeteciler lokali talebini iletti.

Başkan Haznedar, yerel gazetelerin önemine dikkat çekerek başladığı konuşmasında İYGAD'a öneri sundu. Beşiktaş'ın pilot bölge olması yönünde görüş bildiren Haznedar; "Beşiktaş pilot bölge olsun. Gerekli çalışmayı önce biz başlatalım" teklifini iletti.

Mesleğin ilkeli yapılması ve basın özgürlüğünün sağlanmasına dikkat çeken İYGAD Başkanı Ali Tarakçı da, sorumlulukların bu yollarla karşılık bulacağını dile getirdi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'tan da olumlu ilgi gören İYGAD, başkanlarla fotoğraf çekildikten sonra gün içindeki ziyaretlerini sonlandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Beşiktaş Pilot Bölge Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement