İstanbul Beşiktaş'ta yedi katlı bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Tüm daireyi saran yangını itfaiye ekipleri yaklaşık yarım saatte söndürdü. Yangın sırasında dumandan etkilenen yaşlı bir kadın hastaneye kaldırıldı.
YANGINDA YARIM SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ
Balmumcu Mahallesi Fuat Sarp Sokak'ta bulunan yedi katlı bir apartmanın ikinci katında, saat 06.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm daireyi sardı. Yangını fark eden bina sakinleri durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis de apartman sakinlerini tahliye etti. İtfaiye yangını yaklaşık yarım saat süren bir çalışma sonrası söndürdü. Bu arada yoğun dumandan etkilenen yaşlı bir kadın tedbir amaçlı olay yerinde bekletilen ambulansa alındı.
Binada oturan yaşlı bir kadın herkesin apartman sakinleriyle çok ilgilendiğni belirtti. Söndürme çalışmaları sırasında çevrede park halinde bulunan araçlarda ufak çapta maddi hasar meydana geldi.
Son Dakika › Güncel › Beşiktaş'ta Korkutan Yangın - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?