Ali DANAŞ-İSTANBUL-DHA
Denys Boyko'yu alarak uzun süren kaleci arayışlarına son noktayı koyan Beşiktaş'ta sıra stoper transferine geldi.
Hafta sonuna kadar stoper transferini de açıklamak isteyen Siyah Beyazlılarda Delgado'nun transfer edilme olasılığı oldukça yüksek.
Dnipro'dan Douglas Silva için uzun süredir beklemede olan Siyah Beyazlılar oyuncunun geçirdiği menisküs ameliyatından sonra tedavi sürecinin uzaması üzerine bu transferden vazgeçme aşamasına geldi.Aynı zamanda Dnipro'nun Douglas için istediği yüksek bonservis bedelinde indirime gitmemesi de Siyah Beyazlıları diğer altrenatiflere yöneltti.
Lamine Sane ve Zapata ile görüşme halinde olan Beşiktaş'ın İspanya'nın Getafe takımında oynayan Alexis Delgado'yu sürpriz bir şeklide listenin başına aldığı ve bu transferde önemli mesafe kaydettiği öğrenildi.
30 yaşındaki İspanyol defans oyuncunun menajeri ile İstanbul'da bir araya gelen ve her koşulda anlaşma sağlayan Erdal Torunoğulları Getafe'den gelecek haberler sonrası bu transfer yön verecek.
Alexis Delgado'yu satın alma opsiyonlu olarak kiralamak isteyen Beşiktaş Getafe'ye resmi teklifini iletti ve cevabını beklemeye geçti. Bir kaç gün içinde stoper konusunu da çözüme kavuşturmak isteyen Beşiktaş, Getafe'nin teklifi kabul etmesi halinde bir iki gün içinde Delgado'nun transferini de açıklayacak.
Son Dakika › Güncel › Beşiktaş'ta Sıra Stoper Transferinde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?