Beşiktaşlı Voleybolcular ve Hentbolcular Sealed Air Standındaydı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaşlı Voleybolcular ve Hentbolcular Sealed Air Standındaydı

Beşiktaşlı Voleybolcular ve Hentbolcular Sealed Air Standındaydı

Zelic ve Buljubasic, Sealed Air standında Bubble Wrap yarışmasına katılara keyifli anlar yaşadılar.

01.04.2013 08:42

Üç büyüklerin hijyen sponsoru olan Sealed Air'in iş birimi Diversey, EDT Expo fuarındaki standında Beşiktaş bayan voleybol takımından ve erkek hentbol takımından oyuncuları misafir etti.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen EDT Expo 2013 fuarı bugün en hareketli gününü yaşadı. Sealed Air'in iş birimi Diversey, hijyen sponsoru olduğu üç büyüklerden Beşiktaş'ın bayan voleybolcularından Ece Hocaoğlu ve Dicle Nur Babat ile erkek hentbol takımından Vladimir Zelic ve Josip Buljubasic'i standında ağırladı.

Beşiktaş erkek hentbol takımından Zelic ve Buljubasic, Sealed Air standında Bubble Wrap yarışmasına katılara keyifli anlar yaşadılar.

Beşiktaşlı bayan voleybolcular Hocaoğlu ve Babat ise Taski Swingo 5000 büyük, binicili otomatik yer yıkama makinesine binerek stant çevresinde gezdiler ve tüm stant ziyaretçileri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Beşiktaşlı voleybolcular ve hentbolcular "Sponsorumuz Sealed Air'in iş birimi Diversey'in stantında çok eğlenceli bir organizasyona katıldık. Bizim için çok keyifli bir deneyim oldu. Hem eğlendik hem de sporseverlerle bir araya geldik." şeklinde açıklamada bulundular.

Sealed Air'in Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Genel Müdürü Cem Yengül "Sealed Air iş birimi Diversey olarak Türkiye'nin sporuna her zaman destek vereceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beşiktaşlı Voleybolcular ve Hentbolcular Sealed Air Standındaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement