
Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, ikinci bebeğine hamile olduğunu açıkladı. Fox News Digital'in aktardığına göre, Leavitt'in Mayıs 2026'da bir kız çocuğu dünyaya getirmesi bekleniyor.
Leavitt, yeni yıla günler kala hamile olduğunu paylaşırken annelik duygularını, "Eşim ve ben ailemizi büyütmekten çok heyecanlıyız ve oğlumuzun ağabey olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Kalbim, annelik nimetini bana bahşettiği için Tanrı'ya şükranla dolu. Bunun yeryüzündeki cennete en yakın şey olduğuna gerçekten inanıyorum" sözleriyle ifade etti.
Üst düzey bir Beyaz Saray yetkilisinin verdiği bilgiye göre, Leavitt hamileliği boyunca Beyaz Saray'daki görevine devam edecek.
28 yaşındaki Leavitt, kendisinden 32 yaş büyük emlak geliştiricisi Nicholas Riccio ile evli. Aralık 2023'te nişanlandıklarını duyuran çift özel bir törenle dünyaevine girmiş ve Temmuz 2024'te oğulları Niko'yu kucaklarına almıştı. Çift, ikinci çocuklarıyla ailelerini büyütmenin heyecanını yaşıyor.
Leavitt, ABD tarihinde hamile olan ilk Beyaz Saray basın sözcüsü olacak ve bu yönüyle tarihe geçecek.
Son Dakika › Güncel › Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?